Засенчиха ли Хари и Меган Кейти Пери с появата си на неин концерт? Снимка: © Getty

Публиката в Resorts World Theatre полудява много преди поп певицата Кейти Пери да излезе на сцената за последното участие от обиколката си в Лас Вегас. Зрителите тръпнат в очакване на съботното шоу на Пери, но вълнението достига връх не при нейната поява, а когато принц Хари и Меган Маркъл пристигат, придружени до ВИП местата си в залата.

Появата на представителите на британското кралско семейство, макар отказали се от титлите си, предизвиква въодушевени викове и възгласи, разказва Vanity Fair.

Множество хора споделят в социалните мрежи видеоклип на Хари и Меган, докато са ескортирани до местата си, преди да започне шоуто.

С тях на концерта са модната дизайнерка Миша Нону и съпругът ѝ Майк Хес.

В годините пътищата на Пери, заедно с бившия ѝ съпруг Орландо Блум, и на Хари и Меган, периодично се засичат. През 2019 г. певицата и актьорът гостуват на сватбата на Хес и Нону в Рим. Събитие, на което Маркъл също отиде.

Поредицата от концерти на певицата, озаглавена „Katy Perry: PLAY“, започна през декември 2021 г. - около девет месеца след прословутото интервю на Меган и Хари с Опра Уинфри. Разговорът за първи път ясно осветли отчуждението на двойката от останалата част от кралското семейство. След това херцогът и херцогинята на Съсекс се установиха в Монтесито, Калифорния. Къщата им се намира на същата улица, на която е домът на Пери и Блум.

Двете известни семейства се сближават заради ,,общото разочарование от папараците". Историята разказа Хари през май 2021 г. в подкаста Armchair Expert.

„Орландо Блум живее точно надолу по пътя (от нашата къща). Поддържаме връзка заради папараците. Той ми изпрати снимка, която охраната му получава, на дългокос мъж с шапка, със слушалки в ушите и с масивна камера, която е поставена в задната част на камион 4x4“, обяснява Хари в подкаста.

„Жената зад кормилото правеше знаци, за да отвлича вниманието, а папаракът беше легнал в каросерията и снимаше във всеки удобен момент.“

Пери и Блум вече не са заедно. Не се знае дали връзката между певицата и британския принц и съпругата му е останала приятелска.

Засенчиха ли Хари и Меган поп певицата Кейти Пери?

Миналия май Пери участва на концерта за коронацията на крал Чарлз - събитие, което синът му Хари пропусна. Ако се върнем по-назад, към интервю от 2018 г., Пери коментира, че сватбената рокля на Givenchy на Меган се нуждае от „още една проба и актуализация“. Поп звездата също така, каза че, ако имаше конкуренция между кралските сватбени рокли, то тази на съпругата на брата на Хари и престолонаследник на британската корона принц Уилям е по-добрата. „Кейт печели. Кейт (със сигурност) печели. Съжалявам, никога няма да скрия истината."

Но това изглежда е в миналото - Хари и Меган бяха на концерта на Кейти Пери в Лас Вегас и събраха погледите и овациите.

На концерта двойката е настанена близо до Селин Дион, но не е ясно дали знаменитостите са разговаряли. А наблюдателни потребители в X (Twitter) пишат, че се надяват Хари да си е прекарал по-добре на шоуто на Кейти Пери, отколкото през септември, когато беше засечен на концерт на Бийонсе. Загрижеността е породена от кадри, на които изглежда, че тогава Хари прекарва вечерта в сковано положение, постоянно проверяващ телефона си.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024