Как се става маркетинг директор на Meta за Централна и Източна Европа? Какви житейски решения и завои водят до позицията на мениджър комуникации в Google Deepmind? Отговорите на тези и още много въпроси ще се разберат от първа ръка в седмото издание на Innowave Summit – бизнес събитието, което за два дни този ноември ще превърне Варна в столица на иновациите в Източна Европа.

Миналата година за първи път конференцията се проведе в румънския град Клуж-Напока, известен като аутсорсинг центъра на северната ни съседка. Сега Innowave Summit се завръща в морската ни столица.

На 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта във Варна някои от най-големите имена на бизнеса ще споделят практическия си опит и ценните си съвети с над 5000 посетители от България, Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Молдова и Грузия.

Андрю-Уелд Муур - директор “Продажби” в компанията майка на Facebook Meta

На сцената ще се качат маркетинг легенди като Андрю-Уелд Муур - директор “Продажби” в компанията майка на Facebook Meta, Карлос Канту - главен маркетинг директор в банката за снимки Freepik и бивш маркетинг директор на Twitter за региона на Европа, Африка и Близкия изток, Декс Бартън - директор „Маркетинг и комуникации“ в Google DeepMind, Матю К. Крос - ментор на Робърт Кийосаки (автор на „Богат татко, беден татко“) и Тони Робинс (автор на „Пътеката“, „Непоклатим. Вашата финансова свобода“), както и много други.

Водещ на събитието ще бъде Ники Кънчев, а сред българските лектори се открояват имената на Стилян Запорожанов, Боян Москов, Георги Малчев, Светлин Наков, Лазар Радков, Ник Чакъров и още.

В седем експо зони с над 120 щанда, на които ще се представят някои от най-големите технологични компании в Европа и света, Дворецът на културата и спорта във Варна се очаква да привлече над 5000 посетители, сред които собственици на бизнеси, главни изпълнителни директори, C-level мениджъри и предприемачи от всички сфери на бизнеса, които ще могат да почерпят опит за развитието на бизнеса си, новите тенденции в областта на електронната търговия, маркетинга, еволюцията в аудиториите и пазарите.

Събитието предоставя възможности и за индивидуални срещи, където директно да се оформят сделки и партньорства.

В рамките на Innowave Summit Варна ще бъде посетена и от две европейски делегации – на Европейската комисия, досега традиционно оглавявана от Мария Габриел в качеството ѝ на еврокомисар, и на Европейския комитет на регионите, по линия на който във Варна се очаква да пристигнат кметовете на около 30 европейски града. Делегациите провеждат срещите си във важни за иновациите и развитието на човешкия капитал места, включително във варненския Икономически университет.

Това, че някои от най-големите умове в маркетинга, иновациите и технологиите избират да участват в Innowave Summit година след година, че събитието ни привлича партньори и бизнеси от всички сектори и че успяваме да събираме във Варна извън летния сезон хиляди млади хора от цяла България и региона, показва, че потенциалът на Варна за развитие е огромен.", казва Димитър Василев, организатор на Innowave Summit от самото му създаване през 2015 година.

Мениджъри от Google, Facebook и Twitter ще участват в Innowave Summit 2023  във Варна

,,С Innowave Summit искаме светът да види Варна с целия потенциал на находчивите ѝ и иновативни хора, чудесния ѝ климат и привлекателното ѝ местоположение. За нас е важно Варна да бъде център на високоинтелектуален и скъпоплатен труд, който да привлича бизнеси от най-високо ниво. Това по естествен път се отразява на качеството на образованието и на цялостната среда и атмосфера в този великолепен град“, допълни Василев.

Билети за събитието се продават в уебсайта на Innowave Summit. До 15 септември всеки с интерес към събитието може да се запише с до 60% отстъпка.

За допълнителна информация следете Innowave Summit във Facebook, Instagram и LinkedIn.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Спасителни екипи издирват президента на Иран след инцидент с хеликоптер (Обновена)

Към момента няма информация какво е състоянието на Ебрахам Раиси

16:36 - 19.05.2024
Важно днес

Киев обвинява Русия, че атакува цивилни в Харковска област

Русия включи евтини, но смъртоносни планиращи бомби във войната в Украйна

11:46 - 19.05.2024
Живот

Адв. Мария Шаркова и спортът, който ѝ спаси живота

Move Her Mind, или защо жените трябва да спортуват

11:11 - 19.05.2024
Важно днес

ПП-ДБ се обявиха против идеята ББР да отпуска безплатни кредити за държавни служители

Предложението е на служебната власт, но според ПП-ДБ това е опит за купуване на гласове от ГЕРБ на гласове

10:39 - 19.05.2024