Новият модел на glo HYPER X2 AIR направи лятната си премиера в България

Най-новата версия на устройството за нагряване glo HYPER X2 AIR беше представенa с лятна премиера от БАТ България в присъствието на стотици гости.

HYPER X2 AIR е най-лекият модел на glo, изработен е с алуминиев корпус и се предлага в седем нови цвята с метален нюанс за пълнолетните български потребители.

Технологията за индукционно нагряване на тютюн е усъвършенствана в новото устройство, което е с 25% по-леко от сегашния модел и е с по-удобен захват.

Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване ("Boost"), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

Премиерата на HYPER X2 AIR събра представители на бизнеса, медиите, както и много популярни лица. Водещи на специалното събитие бяха Деляна Маринова – Джуджи и Герасим Георгиев – Геро.

„България e част от пазарите по света, където пълнолетните потребители имат достъп до широката гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*, предлагани от БАТ. Пускането на най-новата версия на glo - HYPER X2 AIR у нас затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като изгради A Better Tomorrow“, заяви по време на премиерното събитие Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ Бългалия.

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат.

Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.

glo HYPER X2 AIR вече се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите са налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg


*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Румен Радев: Не виждам основание за промени в ръководството на НСО

Президентът очаква извънредното заседание на НС да се превърне в "предизборна трибуна"

15:27 - 17.05.2024
Текстове от партньори

Хипертонията: откриване, наблюдение и контрол

14:42 - 17.05.2024
Живот

Lidl и "Капачки за бъдеще": връщаш бутилка и даряваш в подкрепа на детското здраве

Събраните средства ще отиват за спасяването на детски животи

13:59 - 17.05.2024
Политика

„Лигата на младите гласоподаватели“ организира дебати преди евровота на 9 юни

Първата дискусия с кандидати и младежи ще се проведе в Стара Загора

12:06 - 17.05.2024
Важно днес

Произведение на Христо Смирненски се падна на матурата по литература

Вижте кое произведение се панда на матурата по български език и литература

11:30 - 17.05.2024