10 нюанса изкусителни устни и много патета Снимка: © NYX

Сочните устни винаги са на мода. Освен един от стожерите на сексапила, те издават и много за характера на човек.

Гланцовете, които бяха модерни 90-те, се завърнаха успешно през 2023 година. Тези с уголемяващ ефект обаче са нова тенденция в козметичната индустрия. За съжаление, не всеки от тях ни дава желания резултат – или е минимален, или никакъв.

Duck Plump е най-новият продукт на марката NYX PROFESSIONAL MAKEUP, който се предлага и в България.

Ако сте гледали рекламите на Супербоул, сигурно сте запомнили тази на NYX PROFESSIONAL MAKEUP. В нея рап изпълнителката Карди Би рекламира гланца с напомпващ ефект, а десетки мъже завършват в Спешното, тъй като са го ползвали не по предназначение. Както се казва - не опитвайте това вкъщи, моля.

Гланцът предизвиква усещане за изтръпване благодарение на екстракта от джинджифил във формулата му. Специалната съставка осигурява интензивен обем на устните, като им придава плътен и бляскав завършек.

10 нюанса изкусителни устни

Duck Plump се откроява с ефекта си на “мравучкане” след нанасяне. Усещането след това отшумява, а за по-продължителен ефект нанесете повторно. Освен че придава обем, гланцът хидратира и омекотява устните. Разбира се, не е препоръчително да го нанасяте върху раздразнена кожа, увредени или напукани устни.

Наличен е в 10 нюанса, вариращи от прозрачни и неутрални до червени оттенъци, подходящи за всеки грим. Цветовете са е наситени и силно пигментирани. Въпреки това гланцът се премахва лесно без да оставя нежелани следи. Не е лепкав и не слепва устните.

Гланцът на NYX PROFESSIONAL MAKEUP изглежда още по-добре, когато се съчетае с червилото Line Loud. То подчертава устните, като ги прави да изглеждат по-плътни и обемни. Текстурата му е кремообразна, така лесно може да очертаете контура на устните. Формулата му е водоустойчива и не се размазва. Засъхва с матов завършек, но не изсушава устните. За максимално добър краен резултат препоръчваме да използвате комбинацията от молив/червило за устни и гланц.

Новият лимитиран нюанс ”Cherry Spice” на гланца Duck Plump е върху устните на една от най-успешните жени в рап музиката. Това е първото партньорство на Карди Би и NYX PROFESSIONAL MAKEUP в областта на красотата. Концепцията на рекламата е хумористична, а участието на емблематичната рап изпълнителка целѝ да разчупи мъжките стереотипи.

В първата част на клипа тя презентира как продуктът осигурява по-големи и по-плътни резултати. Втората половина включва комедиен обрат – показва как мъжете са пропуснали факта, че това е гланц за устни, и откриват, че са използвали продукта неправилно.

"Като марка, ръководена от жени, зад която стоят жени-творци, ние се гордеем с нашата творческа идея, която преобръща стереотипите за мъжете с лек хумор", казва в изявление Ясмин Дастмалчи, генерален мениджър за САЩ в NYX Professional Makeup. Рекламата закачливо подчертава, че Duck Plump е създаден специално за устни.

Милиони хора по света очакваха Супероул 2024, като се настройваха и за редица забавни реклами и филмови трейлъри. На събитието беше излъчена съкратената версия на видеото, която представя Карди Би и танцьори с патешки глави. В края на рекламата имаше QR код, който води към уебсайта на NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Завършва отново по закачлив начин с хаштаг "#ForLipsOnly".

nyc duck pump

NYX PROFESSIONAL MAKEUP за първи път е рекламодател на мащабно събитие като Super Bowl, а идеята на рекламата е да разсмее публиката по време на играта. Те заложиха на развлекателно съдържание, създадено така, че да бъде смело, цветно и забавно. “Няма по-добър партньор от Cardi B – световна рап икона, която е едновременно голям любител на грима и определяща тенденциите”, допълва Дени Пиърсън, президент на марката.

Декоративната козметика NYX PROFESSIONAL MAKEUP отразява най-новите тенденции в грима. Разполага с всякакви продукти за създаването на перфектната грим визия. Те са висококачествени, дълготрайни, богати на пигменти, но и на достъпни цени. NYX е една от водещите марки, на която се доверяват влогъри за красота, техните фенове, както и професионални гримьори.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024