Тейлър Суифт счупи още един рекорд благодарение на последния си албум "Midnights". Изпълнителката стана първият човек в историята, който заема първите десет места в престижната музикална класация "Billboard Hot 100".

Цели десет песни от новия ѝ албум се наредиха на върха на класацията на Billboard, която показва относителната седмична популярност на песните в САЩ и по света. Така Суифт изпреварва рапъра Дрейк, който държеше предишния рекорд с девет от песните в Топ 10 за една седмица.

"Midnights" излезе на 21 октомври както в стандартно издание с 13 песни, така и в луксозна версия със седем бонус песни. Албумът събра огромно внимание и рекорден брой продажби - най-високите от близо 7 години насам. С успеха му Суифт изравни и легендарната Барбара Стрейзънд, която държи рекорда за изпълнителката с най-много албуми, достигнали номер едно. И двете сега имат по 11 такива.

"Десет от десет песни в класацията Топ 100? На десетия ми албум??? Объркана съм", реагира на новината 32-годишната попзвезда в Туитър.

Първото място в класацията принадлежи на песента "Anti-Hero", която бързо се превърна в тенденция сред потребителите в TikTok.

Това не е първият рекорд, който Тейлър Суифт поставя с албума си "Midnights". Още в първите часове от излизането му той беше най-слушаният албум в Spotify за първите 24 часа и събра 72,5 млн. слушания само през първата си седмица.

тейлър суифт, midnights Midnights на Тейлър Суифт: Никога не получавате една и съща Тейлър два пъти


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Руски прокурори искат Алла Пугачова да бъде обявена за "чуждестранен агент"

През юли 2022 г. Русия разшири понятието "чуждестранен агент" като за такъв се смята всеки, който е "под чуждестранно влияние".

16:10 - 29.03.2024
Култура

Бийонсе пусна нов кънтри албум. С какво "Cowboy Carter" запали и феновете, и критиците

Новият албум на Бийонсе включва кавъри на The Beatles и Доли Партън

15:55 - 29.03.2024
Важно днес

По спешност НС отваря "врата" за ръководителите на БНБ и Сметната палата да станат служебни премиери

Аварийни промени в 3 закона по предложение на ГЕРБ и ДПС

15:20 - 29.03.2024
Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024