17 години по-късно: "Приятели" отново са заедно

17 години след излъчването на последния епизод на "Приятели" Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър отново са на старата си снимачна площадка в студиото на Warner Bros.

Шестимата се събраха за специален епизод по HBO, който ще отдаде чест на един от най-великите комедийни сериали от 90-те години.

Епизодът не е продължение на историята, а по-скоро има документална стойност, защото показва спомените на актьорите от първите им срещи на сцена, разказите им от 10-те години, по време на които се превърнаха в световни знаменитости, както и емоциите им от завръщането им в някогашните им "домове" - апартамента на Моника и Рейчъл, съседната момчешка квартира на Джоуи и Чандлър, както и култовото кафе "Central Perk".

"Смешното е, че когато се съберем, сякаш не е минало никакво време. Започваме точно оттам, откъдето сме свършили последния път", казва Мат Лебланк.

27 май е датата на премиерата на "Friends: The Reunion".

Клипът показва колко добре актьорите си спомнят детайлите около някои от ключовите сцени от "Приятели" - вкл. колко страници е изписала Рейчъл в първото си писмо до Рос ("18! От двете страни!").

В новото шоу ще се включати и актьори като Том Селек (в ролята на Ричард - един от партньорите на Моника), Рийз Уидърспуун (която изигра сестрата на Рейчъл), Маги Уийлър (известна като Джанис - бившата приятелка на Чандлър), както и Дейвид Бекъм, Лейди Гага, Джъстин Бийбър, BTS, Синди Кроуфорд, Кит Харингтън, и др.

Първият епизод на "Приятели" е излъчен през 1994 г., като шоуто приключи 10 години по-късно с един от най-високите рейтинги за времето си. Сериалът остава сред най-популярните ТВ продукции, а от 2020 г. правата за стрийминга му бяха придобити от HBO.

В момента всички сезони на сериала са достъпни за гледане в HBO Go.


Известните актьори, които са се снимали в "Приятели" Известните актьори, които са се снимали в "Приятели"

HBO GO ще е новият дом на "Приятели" HBO GO ще е новият дом на "Приятели"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024