14 февруари наближава с бясна скорост и няма кой да те спаси от тайфуна червени сърца, плюшени мечоци и рози, който помита всичко живо в седмицата преди Св. Валентин.

Ако си от скептиците, според които „този празник не е български“ и „любовта няма нужда от специален ден“, добре. Празнувай Трифон Зарезан, празнувай вторник или не празнувай нищо и се затвори с Netflix и котката, докато еуфорията не отмине.

Едно е сигурно обаче: дори ти да не мислиш за любовта, любовта мисли за теб. Никога не знаеш кога животът рязко ще те завърти и ще се озовеш на някое яко място с човек, който те вълнува дълбоко и с когото можеш да си говориш цяла нощ без секунда неловкост.

Ето ти обаче и един нов поглед върху страховития Св. Валентин: ако нямаш гадже или ако с него/нея не сте фенове на плюшените животни, прегърнали сърца с надпис „I love you”, защо да не дадеш любов на някой друг? Някой, който винаги заслужава.

Направили сме вместо теб топ селекция на подаръци за хората, на които можем да покажем любов извън клишето.

Любимите ни магазини dm и тази година са на линия да приютят всички, които не знаят какъв подарък да вземат на „милото“ и се чудят как да са хем оригинални, хем бюджетни, хем непредсказуеми, хем практични.

Виж няколко предложения, с които може да избухнеш и да уважиш едновременно любовта и...

..приятелката, която винаги е до теб

Тя е тук, когато той пак „сийнва“ и мълчи като пукъл. Тя е тук, когато се чувстваш зле, когато си се скарала с вашите и когато се чудиш какъв, по дяволите, е смисълът на всичко.

Иди до dm и ѝ вземи балсама за устни Rose на Baleа, който придава на устните жесток нежен цвят. Той е с формула с масло от бадемов цвят, масло от ший и пчелен восък и прави кожата на устните мека и еластична дори в най-ледените зимни дни.

Супер компактен, Balea Rose прави устните супер привлекателни за целуване. Какъв по-добър подарък за най-добрата приятелка точно в Деня на влюбените?

...мама

Мама също заслужава да празнува Св. Валентин, нали? Странно е, но майките също са хора. И въпреки че, естествено, не е само твоя задача да я караш да се чувства обичана, един подарък от dm винаги ще донесе екстра доза радост на празника.

Комплектът на alverde Herzensmensch съдържа душ гел, лосион за тяло и крем за ръце, които глезят кожата на всяка жена с натурални съставки и лек флорален аромат. Душ гелът съдържа глицерин с растителен произход, а кремът за ръце включва освен същия глицерин, био масло от ший и био соево масло. Идеален подарък за ръцете, които винаги са готови да ти помогнат, когато имаш нужда от тях.

...момчето, което ще те заведе на ресторант

Не можем да го пропуснем сред важните хора, не и на Св. Валентин. Независимо дали сте заедно от трети клас или излизате от седмица, той вероятно планира нещо за специалната вторник вечер, която предстои.

Готиният бранд alverde, който ще намериш в dm, предлага и козметика за мъже: комплектът от мъжката серия включва три различни душ гела, които хидратират и освежават кожата като я оставят перфектна за целуване. Има един душ гел със свеж аромат за пролетните сутрини у дома, които предстоят, един гел с дървесен аромат за разцъкването по барове в петък вечер и един с аромат на подправки, който дава разкошен дъх на кожата през всеки ден.

С подаръчния сет на alverde ще го зарадваш така, както би искала той да зарадва теб: с нещо смислено, практично и ароматно.

...най-яката сестра

Любовта ни прави красиви дори когато се караме. Може да сте имали какви ли не кавги, но тя е винаги там, за теб, когато ти трябва, нали?

Направи любовна изненада на любимата си сестра със спиралата на trend !t up – False Lash Boom. Тя дефинира миглите с наситен и дълбок черен цвят и ги подхранва и предпазва от накъсване с екстракт от орех. Черното обгръща всяко косъмче и го удължава визуално, като в същото време му придава и обем. С False Lash Boom няма нужда от драматичната дилема „дължина или обем“, защото може и двете.

А каква по-яка демонстрация на любов към сис от естетически booster в джобен формат?

...момчето, което е до теб и в дъжд, и в слънце

Ако имаш късмета освен най-добра приятелка да имаш и най-добър приятел, чудесно. В dm ще намериш закачливите чорапи Love is in the air на happy FOOTtopia, които могат да се носят с гордост и от най-придирчивите фенове на марки, независимо дали обичайният им стил изобилства от суитчъри с 2PAC, хипстърски пуловери или вталени ризки.

Не се чуди дали има смисъл за Св. Валентин да подаряваш готини неща на приятелите, родителите, че защо не и на баба си или на любимия си вуйчо? Любовта е любов, когато е споделена с тези, които заслужават.

А розите и плюшените зайци винаги са на линия.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Съдът остави за постоянно в ареста Марин Димитров, задържан при акцията в Агенция "Митници"

В ареста са синът на Димитров и бившата шефка на агенцията

20:15 - 23.04.2024
Важно днес

Журналистът Димитър Стоянов е освободен под гаранция

Той е бил привлечен като обвиняем за хулиганство и закана с убийство

19:51 - 23.04.2024
Живот

Точка и Теодор Лозанов ще нарисуват следващите ви кецове ASICS в Сердика Център тази събота

На 27 април в "Сердика център" българските художници ще бъдат на ваше разположение

19:09 - 23.04.2024
Важно днес

Военната помощ за Украйна влиза за обсъждане и гласуване и в Сената на САЩ

След сенаторите на ход е президента Джо Байдън, който да подпише законопроекта

18:45 - 23.04.2024
Култура

„Тейлър Суифт има проблеми с контрола на качеството"

The Tortured Poets Department е историята, която всички сме чували и преди

18:22 - 23.04.2024
Важно днес

Росен Христов: Договорът с "Боташ" си заслужава, ако се използва

Бившият служебен министър отрече да е подписвал споразумението

17:22 - 23.04.2024
Важно днес

Бойко Рашков: Стефан и Марин Димитрови идваха в МВР с информация за купуване на гласове

Бившият главен секретар не знаел, че баща и син Димитрови били разработвани от ДАНС

15:50 - 23.04.2024