А1 с ново предложение за телевизия от 8,99 лв. на месец Снимка: © Getty Images

През юли А1 дава възможност на настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от специална цена за телевизия – 8,99 лева на месец за целия период на договора. Абонаментният план включва над 100 ТВ канала, 30+ канала с HD качество, както и програми с 4К Ultra HD резолюция.

Офертата е лесна за активиране и използване. Сред предимствата на абонаментния план са редица интерактивни функции като „стартиране отначало“, която позволява на зрителите да стартират отначало текущо предаване само с едно натискане на бутон, „времево изместване“, с която могат да паузират, превъртат напред или назад, докато гледат на живо, както и запис на предавания по избор, които предстоят да се излъчат, дори докато гледат друг канал или не са пред телевизора.

Абонирането за този тип услуга предлага и още удобства – тематично обединение на различни канали и 7 дни архив.

Благодарение на богатия избор от телевизионни програми, почитателите на спорта ще бъдат на стартовата линия на всяко състезание и ще проследяват развитието на всяка спортна среща, благодарение на предаванията по Eurosport, Ring, BNT 3 и други.

Децата лесно ще борят лятната скука с големия избор от любими анимационни и игрални детски сериали по Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Channel, Jim Jam.

Приятно настроение у дома ще създават музикалните канали за класическа, съвременна и етно музика. Почитателите на кулинарните и развлекателните програми ще разполагат с голям избор от полезни и вдъхновяващи предавания за готвене, обзавеждане и здравословен начин на живот. Над 20-те филмови канала гарантират безчет приятни мигове с приятели или със семейството в уюта на дома.

Желаещите да се възползват от специалните летни условия за телевизия от телекома могат да го направят в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"Спаси София" публикувa автобиографиите на новите кадри в общинските дружества

В четвъртък с гласовете на ГЕРБ, БСП, "Има такъв народ" и отцепниците от "Възраждане" бяха сменени бордовете на шест ключови общински фирми.

19:39 - 16.07.2024
Кино и сериали

Том Круз виси от борда на самолет в поредна смела каскада за "Мисията невъзможна"

На разпространен в социалните мрежи видеоклип се вижда как 62-годишният актьор се държи за долната част на жълт биплан Stearman

18:48 - 16.07.2024
Важно днес

15 къщи изгоряха в пловдивското село Отец Паисиево, Голям пожар има и в Стрелча

Пожарникари и доброволци се надпреварват с пламъците и горещото време в цялата страна.

18:08 - 16.07.2024
Важно днес

Българин стана единственият ученик в света с "двойно злато" от олимпиади по биология и химия

Виктор Лилов е единственият европеец в топ 10 на Международната олимпиада по биология за 2024 г.

17:13 - 16.07.2024
Важно днес

Гърция ограничава работата на някои работещи заради високите температури

Мярката в Гърция ще се отнася за редица професии, сред които строители, доставчици на храна и куриери

17:10 - 16.07.2024