Поредната сутрин. Кафе. Бързане. Фейсбук на телефона. Новините. Детето трябва да тръгне за детска градина. Кучето трябва да бъде изведено. Колегите чакат. Няма време. Няма време. Няма време. „Задачки“, ангажименти, бягство от всичко, което ни се върти в главата.

Няма време. Животът не чака никого. Клишето „забързан начин на живот“ може и да предизвиква гадене поради прекомерната си употреба, но някак масово живеем в него и понасяме всичките му негативи. И колкото и книги и статии на тема „бавно живеене“ да четем, докато не предприемем някакви действия в реалността, оставаме заложници на клишето с всички произтичащи от това последствия.

Докато не решим, че нещата са в наши ръце. И докато не осмислим житейски приложимия принцип на инструкциите на стюардите в самолета: в случай на авария първо слагаме собствената си кислородна маска и едва ли след това поставяме маската на човека до нас. Защото ако не помогнем на себе си, нямаме капацитета да помагаме на другите.

Сън като бебе след баня

Не е новина, че пълноценният сън е базисна предпоставка за спокоен и смислен ден. Времената, в които кафето и енергийните напитки властваха над изтощените ни мозъци и тела отдавна отминаха и вече е ясно, че нищо не може да замести добрия нощен сън, а методите, които ползваме, за да наваксаме пропуснатата умствена почивка изкуствено, работят само временно и на висока цена.

Чаша чай Ahmad Sleep преди лягане е един от здравословните и ефективни начини да постигнем истинска почивка в малките часове, без да изчерпваме енергийните си резерви. Висококачественият Sleep съдържа 100% естествени лайка, мед, лавандула и добавена пасифлора.

Съставките може да са ви познати от някои медикаменти, които лекарите обичат да предписват за тревожност и безсъние, но в този случай успокояващият, антисептичният и противовъзпалителният ефект идват в натурален формат без натоварване на черния дроб.

В сезона на грипа Ahmad Sleep носи и още позитиви: той помага при заболявания на храносмилателния тракт и при възпалителни процеси в дихателните пътища.
Не е необходимо да спите с торбичка с изсушена лавандула под възглавницата, нито да си купувате скъпи етерични масла с лилавата билка, сред чиито полета обичаме да се снимаме през лятото. Достатъчно е да си запарите една чаша силен Ahmad Sleep, за да получите всичко онова, което иначе трябва да допълвате със скъпи добавки и медитативни практики.

Добавете към чаша чай някоя хубава книга и още преди да сте прочели три страници, вероятно вече ще летите в страната на сънищата, където всичко е възможно.

Енергийна инжекция в следобедните часове

Някога правило ли ви е впечатление, че между 14 и 15 ч. има скрит час, който часовникът не отчита, но който прави натоварения работен ден два пъти по-натоварен и два пъти по-работен?

Обикновено това е онзи отрязък от деня, в който всичко сякаш се забавя и тялото ни подтиква да се заврем под някое памучно одеяло и да подремнем за 40 минути, колкото да успеем да избутаме остатъка от деня. Това е същият отрязък, в който имаме нужда от кана вряло италианско кафе, два млечни шоколада, шепа какаови зърна и (защо не) чаша червено вино, за да продължим

Да, такава комбинация неминуемо довежда до енергиен прилив, който трае половин час, след което ни оставя в състояние познато като „пълен парцал“. Но има алтернатива.
Чаят Ahmad Energy има 100% естествени грейпфрут, гуарана и мате, с добавен витамин B6. Ако някога сте стъпвали в Перу, вероятно знаете, че животът там не започва без чай от мате и кока. Няма нужда да се ходи до Мачу Пикчу обаче, за да се опознае силата на естествения източник на кофеин мате, който не носи негативите на кафето и в компанията на свежия грейпфрут и високоенергизиращата гуарана води до будност, ентусиазъм и любов към живота, поне за малко. А „поне за малко“ не е никак малко, нали?

Стройно тяло за по-високо самочувствие

Ако сте навършили 20 години, по всяка вероятност вече сте установили, че единственият отговорник за самочувствието сте самите вие. Нито една жена, нито един мъж, нито едно дете и нито един Instagram последовател не може да ви накара да заобичате тялото си, ако самите вие не го обичате.

В този смисъл няма особено голямо значение дали сте 45, 65, 85 или 105 килограма, което е абсолютно валидна констатация във и извън рамките на нашумялата body positivity култура.

И все пак, не е лесно човек да харесва тялото си, ако същото не се вписва в собствената му концепция за красота и норма и нерядко това означава освобождаване от излишните 3/5/15/40 килограма. Ако те ви пречат обаче не е задължително да се подлагате на унищожителни организма и психиката диети и изцеждащи тялото тренировки.
Чаят Ahmad Slim е удачно природосъобразно решение, което вталява и извайва фигурата без насилие върху тялото. Той съдържа 100% естествени лимон, мате, матча и добавен цинк, подобрява функциите на черния дроб, нормализира кръвното налягане и стабилизира хормоналния баланс на тялото.

Не очаквайте, че с по една чаша от него на ден ще започнете да се топите като свещ, но това, което със сигурност ще се случи, е че матето ще ви тонизира и ще повиши настроението ви, матчата ще успокои метаболизма ви, а цинкът ще подобри чувствително въглехидратния метаболизъм и ще благоприятства ензимните реакции.

Без поръчване на съмнителни китайски добавки за отслабване и без мъчителни часове във фитнес залата. Просто чаша вкусен, ароматен чай с ползотворен ефект върху тялото.

Чиста кожа и бистър поглед

Грижата за красотата е колкото важна, толкова и досадна на моменти. Кремове, измивни лосиони, часове при козметика, дълги минути в критично гледане на лицето в огледалото са само част от изтощителната работа, която повечето жени (и мъже) полагат, за да се чувстват добре в кожата си, буквално.

Красотата отвън обаче реално идва отвътре и в този смисъл няма нищо по-смислено от влагането на усилия в посока вътрешен баланс, който немиуемо изплува и на повърхността.

Чаят Ahmad Beauty е най-хубавата грижа за красотата, която може да положите в рамките на десетина минути всеки ден, непосредствено след почистването на лицето с памучен тампон и мицеларна вода или след дълъг работен или още по-дълъг почивен ден.

Със сладкия си, свеж вкус и с напомнящия какао аромат, Ahmad Beauty спомага за поддържането на добрата фигура и сияйната кожа, които ни помагат много по-лесно да се справяме с деня си. Той е нискокалоричен и съдържа праскова, рожков, розов цвят и алое вера, които в комбинация не само зареждат с блясък и чистота лицето, а и подават искра на погледа, с който гледаме света.

Любовта трае три години, но здравето е за всеки ден

Безспорно Фредерик Бегбеде зададе стандарт за времетраенето на любовта, когато написа и издаде „Любовта трае три години“, но здравето е несъотносимо към тази максима.
Здравето е за всеки ден. То е потребно всеки ден и всеки момент, в който го губим, временно или за постоянно, ни лишава безвъзвратно от възможността за качествено живеене.

В този смисъл Ahmad Tea предлагат още един бленд от своите чайове, който има отношение към телесното благосъстояние, което все повече ценим. Става дума за Ahmad Immune, който съдържа 100% естествени лимон, джинджифил, куркума и добавен витамин С.

Когато говорим за немедикаментозни продукти, комбинацията на съставки е основният фактор, който различава работещите от неработещите такива. В случая чаша топъл Ahmad Immune дава на организма едновременно антиоксидантния и антисептичен ефект на джинджифила, противовъзпалителното действие на куркумата и тласъка на имунната система на витамин С и лимона. Всички заедно придават на чая освежаващ и пикантен вкус и аромат, които правят терапията и превенцията на най-честите възпалителни заболявания в студения сезон не само ефективна, а и приятна.

И просто така, поредната сутрин с бързането, новините, приготвянето на детето за детска градина/училище, извеждането на кучето и всички предстоящи ангажименти става по-свежа, по-красива и по-здрава. Ден след ден след ден.

Ahmad tea plantation Ahmad Tea: легенди за чая


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Корнелия Нинова за номинацията на Елена Йончева: Рано или късно зависимостите лъсват

ДПС в Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат

12:12 - 23.04.2024
Европейски дневници

ЕС иска да спре нова функция в TikTok, която плаща на потребители да гледат видеа

EK започна процедура срещу TikTok

11:35 - 23.04.2024
Важно днес

Ученички от НПМГ ще защитават проекта си в световен конкурс на НАСА

Идеята им за дрон, който предвижда пожари, ще ги отведе в космическия център на НАСА

10:49 - 23.04.2024