Ан Хатауей разкри, че е преживяла спонтанен аборт, докато е играла бременна героиня Снимка: © Getty Images

Актрисата Ан Хатауей разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през 2015 г., докато е играла ролята на бременна жена в пиеса.

Носителката на "Оскар" разказва пред холивудското издание "Vanity Fair", че първата ѝ бременност "не се е получила", и добавя: "Играех в пиеса и всяка вечер трябваше да [играя как] раждам на сцената".

Именно докато трябва всяка вечер да влиза в ролята на бременна жена пилот, Хатауей преминава през труден момент - спонтатен аборт.

Звездата споделя, че по време на постановките се е преструвала, че "всичко е наред", но впоследствие е споделила на колегите си зад кулисите, защото е "било твърде много, за да го таи в себе си"

Оттогав актрисата има двама сина от съпруга си Адам Шулман. Те посрещнаха първото си дете Джонатан през 2016 г., а през юли 2019 г. тя обяви с пост в Instagram, че отново е бременна. В публикацията си тогава тя посочва, че е имала репродуктивни проблеми.

"Това не е за филм. Шегата настрана, за всички, които преминават през ада на безплодието и зачеването, моля, знайте, че нито една от бременностите ми не се случи директно. Изпращам ви много любов", пише Хатауей.

В интервюто пред "Vanity Fair" тя споделя, че е трябвала да бъде искрена в съобщението си "предвид болката, която изпитвах, докато се опитвах да забременея".

"Щеше да е неискрено да публикувам нещо толкова щастливо, когато знам, че историята е много по-различна", казва носителката на "Оскар".

След като претърпява спонтанен аборт, Хатауей признава, че е била изненадана, когато е разбрала колко често срещани са спонтанните аборти. Тя също така разбрала, че много нейни приятели са имали подобни преживявания.

"Помислих си: къде е тази информация? Защо се чувстваме толкова изолирани? Затова реших, че ще говоря за това", спомня си актрисата.

Тя разказва, че в продължение на години след публикацията ѝ в Instagram много други жени редовно се обръщат към нея, за да и споделят подобни истории.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024
Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024