Ъшър прие награда за цялостно творчество. Речта му обаче беше заглушена Снимка: © Getty Images

След близо три десетилетия в музикалната индустрия изпълнителят Ъшър беше отличен за цялостно творчество на престижните награди BET, които се връчват за постижения в областта на хип хоп музиката. Това беше голям момент за 45-годишния R&B певец. Когато излезе на сцената, за да получи статуетката, той не сдържа емоциите си и започна да разказва за пътя, който го е довел дотук. Зрителите обаче така и не успяха да чуят всичко, което звездата искаше да сподели.

Голяма част от 13-минутната изповед на Ъшър не можеше да бъде чута, тъй като аудиото прекъсваше. Изпълнителят благодари на хората, които са го подкрепили в кариерата му, като се пошегува, че му е твърде рано да получава награда за цялостно творчество.

"Да стигна дотук определено не беше лесно, но си заслужаваше. Все още работя и все още обичам това [нецензурна реплика], както когато бях на 8 години", каза той.

Певецът сподели как отсъствието на баща му го е мотивирало да продължи сериозно музикалната си кариера и използва още нецензурни думи.

"Съжалявам, че псувам, но искам да споделя как се чувствам в действителност", призна звездата.

Той продължи изказването си, като подхвърли още нецензурни реплики, след което микрофонът му беше заглушен и се включваше само от време на време.

Действията на организаторите никак не се харесаха на фенове и зрители, които се оплакаха в социалните мрежи и обвиниха наградите BET, че цензурират Ъшър.

"Той получава награда за цялостно творчество, а ние дори не можем да чуем какво казва?! Това е подигравка", пише журналистката Мия Мелъди в своя профил в X.

Впоследствие говорител на BET обясни тишината в речта на R&B звездата с "аудио неизправност", като добави, че части от изказването на Ъшър "са били неволно заглушени".

"Изказваме искрените си извинения на Ъшър, тъй като не бихме могли да бъдем по-благодарни за участието му в шоуто", допълват организаторите.

BET впоследствие публикува пълната реч на певеца в канала си в YouTube.

Ъшър получи отличието за цялостно творчество на церемония в Лос Анджелис, като млади изпълнители изпълняваха песни от неговата 30-годишна дискография. На сцената в чест на Ъшър излязоха Тейана Тейлър, Кеке Палмър, Чайлдиш Гамбино, Клои, Коко Джоунс, Тинаш и други.

Наградите BET се провеждат ежегодно от 2001 г. насам и отличават не само постижения в хип хоп музиката, но празнуват творческите продукти, създадени от чернокожи артисти в областта на музиката, киното, спорта и благотворителността.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Женският цикъл - по-добре да не го споменаваме

Защото е важно да говорим: dm поставя на фокус женското здраве с нова осведомителна кампания

14:17 - 04.07.2024
Важно днес

Пеевски изгуби още един глас - Ердуан Мехмед се е отрекъл от вота си "за" кабинет на ГЕРБ

Депутатът от ДПС-Пловдив също отказва да следва решенията на Делян Пеевски

13:07 - 04.07.2024
Живот

Да заредиш хладилника, докато седиш на дивана

7 предимства на онлайн супермаркетите

12:54 - 04.07.2024
Важно днес

Прокуратурата се отказа от обвиненията срещу Нико Тупарев, съдът прекрати делото

Апелативният прокурор е оттегли протеста си заради поредица от допуснати нарушения:

11:13 - 04.07.2024
Важно днес

Джо Байдън няма да се оттегля от изборите, но преднината на Тръмп расте

Президентът на САЩ заяви, че остава в битката за Белия дом

11:07 - 04.07.2024
Важно днес

Евродепутатът Илхан Кючюк се включи в лагера на Доган срещу Пеевски

Съпредседателят на АЛДЕ изпрати еднозначен сигнал до Пеевски

10:28 - 04.07.2024