ASICS чества "празника на спорта" с нова колекция, която да вдъхнови хората да спортуват Снимка: © ASICS

Сезонът на Олимпийските игри не означава непременно само гледане на спортове по телевизията, но може и да послужи като вдъхновение за по-активен начин на живот.

Световната марка за спортно облекло ASICS наскоро пусна своята колекция "Celebration of Sport", за да вдъхнови хората да станат именно по-активни и да се движат с удобни и качествени обувки.

Колекцията включва десет продукта, предназначени за всичко - бягане, тенис и редица други спортове. Всички са пуснати в отличителна жълта цветова гама, която се асоциира с оптимизъм и надежда, за да ентусиазира повече хора да спортуват.

"Celebration of Sport" включва новите обувки SUPERBLAST™ 2 PARIS. Последната версия на популярната серия вече се предлага със супер удобна FF TURBO™ PLUS амортизация, вградена в междинната подметка, което я прави по-лека от предишните модели.

Обувките от тази серия са оборудвани и с ASICSGRIP™ - усъвършенствана гума на подметката, първоначално проектирана за офроуд терени, която осигурява по-добро сцепление и усъвършенстван комфорт по време на всяко бягане.

"Родена от еволюцията на различни високоефективни обувки за бягане, обувката SUPERBLAST™ 2 интегрира нашия последен пробив - технологията за междинна подметка FF TURBO™ PLUS. Този материал е не само по-лек и по-мек, но и осигурява изключителна възвръщаемост на енергията, за да помогне на бегачите да усетят ново ниво на сила и комфорт с всяка стъпка. Обувките ще повишат ефективността на бягането ви и ще вдъхновят ума ви да достигне нови висоти", посочва Лаура Болген, директор на отдел "Продуктов мениджмънт".

"Celebration of Sport" представя и най-новите варианти на най-продаваните маратонки от ASICS като серията METASPEED PARIS и емблематичната GEL-NIMBUS 26.

"В ASICS вярваме в трансформиращата сила на активния начин на живот не само върху тялото, но и върху ума. Това е причината, поради която сме създадени и поради която се наричаме ASICS. Нашето име е акроним от латинската фраза Anima Sana In Corpore Sano или „здрав ум в здраво тяло“. Знаем, че когато раздвижвате тялото си, раздвижвате и ума си, а чрез тази нова колекция се надяваме да повдигнем настроението и да разпространим позитивизъм", посочва Рохан ван дер Цвет, старши мениджър продуктов маркетинг в ASICS.

Новата колекция е налична в магазините на ASICS, както и онлайн.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024