“Бар ЗаЗдраве” се намира на ул.”Шипка 23” (входът е откъм ул. “Васил Априлов”) и е съвсем ново място, където всеки може да се ваксинира без да се налага да ходи в болница или мол, а след това да изпие чаша чай в градината на една от красивите къщи на стара София - тази на майката на поета революционер Христо Ботев. 

Центърът отвори врати на 16 декември, а първият ваксиниран беше ... Дядо Коледа.  

 “Има няколко причини, поради които съм длъжен да се ваксинирам. Първо съм в рискова група, второ съм с наднормено тегло. Обикалям от къща на къща, за да разнасям подаръци за децата, затова се ваксинирам. За да пазя и себе си, и тях. Пътувам по цял свят и няма как без Зелен Сертификат.”, сподели той.

Работата на “Бар ЗаЗдраве” ще продължи и през следващата година.

Зад идеята се обединяват агенция McCANN Sofia в партньорство с медицински център “Ориндж”, фондация “Три жени” и много столични заведения, сред които ресторант La Bottega, Cinecitta, К.Е.В.А., Hamachi, Jazu by Hamachi, Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, SODA и  Троянците, така че освен със Зелен Сертификат, от “Бар ЗаЗдраве” ще си тръгнете и с талон за отстъпка в някое от партньорските заведения.

“Бар ЗаЗдраве" е единственото място, където „Наздраве!“ е съвсем буквално, казва Десислава Олованова от McCANN Sofia, която е домакин на локацията.  

Определя го като уютно място за почитателите на личната отговорност, грижата за здравето и околните, в което спокойно можеш да изпиеш чаша топъл чай, да хапнеш печени кестени и да се консултираш с медицинските лица.

"В “Бар ЗаЗдраве” можеш да зададеш всичките си въпроси, свързани с ваксините, директно на медицински консултанти – и няма да останеш без отговори."


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Радев и Йотова полагат клетва и започват втория си мандат

Президентът ще се обърне към нацията от трибуната на Народното събрание

Пореден случай на агресия срещу медици, Сербезова призова за "уважение, а не терор"

Мъж е задържан, след като нахлу в Covid-отделение в Русе и се спречка с лекари

Лена Бориславова: Прокуратурата забравя, че власт власт възпира

"КПКОНПИ няма да е едноличен, а колективен орган"

След уволнението в "Автомагистрали": "Задкулисието се връща през задния вход"

Десислава Христова уличи новия шеф на АПИ във връзка с проблемна фирма от "инхаус" поръчките

Microsoft купува създателите на Call of Duty и World of Warcraft за $69 млрд.

Това е най-голямата сделка по придобиване в историята на Microsoft