“Бар ЗаЗдраве” се намира на ул.”Шипка 23” (входът е откъм ул. “Васил Априлов”) и е съвсем ново място, където всеки може да се ваксинира без да се налага да ходи в болница или мол, а след това да изпие чаша чай в градината на една от красивите къщи на стара София - тази на майката на поета революционер Христо Ботев.

Центърът отвори врати на 16 декември, а първият ваксиниран беше ... Дядо Коледа.

“Има няколко причини, поради които съм длъжен да се ваксинирам. Първо съм в рискова група, второ съм с наднормено тегло. Обикалям от къща на къща, за да разнасям подаръци за децата, затова се ваксинирам. За да пазя и себе си, и тях. Пътувам по цял свят и няма как без Зелен Сертификат.”, сподели той.

Работата на “Бар ЗаЗдраве” ще продължи и през следващата година.

Зад идеята се обединяват агенция McCANN Sofia в партньорство с медицински център “Ориндж”, фондация “Три жени” и много столични заведения, сред които ресторант La Bottega, Cinecitta, К.Е.В.А., Hamachi, Jazu by Hamachi, Mediterraneo, One More Bar, Бар Петък, SODA и Троянците, така че освен със Зелен Сертификат, от “Бар ЗаЗдраве” ще си тръгнете и с талон за отстъпка в някое от партньорските заведения.

“Бар ЗаЗдраве" е единственото място, където „Наздраве!“ е съвсем буквално, казва Десислава Олованова от McCANN Sofia, която е домакин на локацията.

Определя го като уютно място за почитателите на личната отговорност, грижата за здравето и околните, в което спокойно можеш да изпиеш чаша топъл чай, да хапнеш печени кестени и да се консултираш с медицинските лица.

"В “Бар ЗаЗдраве” можеш да зададеш всичките си въпроси, свързани с ваксините, директно на медицински консултанти – и няма да останеш без отговори."


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Даниел Лорер: Варненският кмет е като Елвис Пресли - мислят го за жив, но никой не го е виждал

"Българите в чужбина ще се върнат последни, едва след като оправим държавата"

"Медиана" вдигна ГЕРБ за 10 дни с почти 4%

Резултатите са при избирателна активност от около 35%