Без следа от актьора Джулиан Сандс вече 8 дни. Полицията продължава издирването му Снимка: © Getty Images

Издирването на родения във Великобритания актьор Джулиан Сандс продължава вече осми ден. От 65-годишната филмова звезда, която изчезна в планините на Калифорния, няма и следа.

Властите възобновиха издирване по въздух в петък, но наземните операции остават спрени поради лошите условия. Британският актьор е видян за последен път миналия петък в района на Балди Боул в планината Сан Габриел, северно от Лос Анджелис.

От полицията съобщиха, че са открили колата му близо до мястото, където е обявен за изчезнал. От справка на телефонните му позвънявания става ясно, че той е бил в движение два дни след като започва издирването му. Той обаче не може да бъде локализиран към момента, тъй като мобилното му устройство няма обхват или батерия.

"Оттогава няма нова информация или информация от свидетели за местонахождението му", заяви в петък Глория Уерта от шерифския отдел на окръг Сан Бернардино.

По-рано полицията заяви, че планира да продължи да търси Сандс и не си поставя "твърд краен срок" за приключване на операцията.

Актьорът изчезна, след като в продължение на седмици Калифорния беше връхлитана от смъртоносни бури, което предизвика обявяването на извънредно положение.

Джулиан Сандс е роден във Великобритания, но през 80-те години на миналия век се премества в Калифорния, за да преследва холивудска кариера след успеха на романтичния филм с негово участие "Стая с изглед" от 1985 г.

Влизал е в ролята на сина на Сатаната в свръхестествения трилър от 1989 г. "Warlock" и продължението му "Warlock: Армагедон". Други филмови заглавия с негово участие включват "Кръв и кости", "The Killing Fields", "Arachnophobia" и "Leaving Las Vegas".

Той е женен за писателката Юджиния Ситковиц и е баща на три деца.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024