ЧРД, ACTIVE BEAUTY: една година всички актуални тенденции, събрани на едно място Снимка: © dm

Можем ли да накараме детето между 3 и 5 години да ни чуе? Кои са най-ефективните начини да почистим восък от памучна риза? Как се приготвя идеалната пролетна копривена супа? Как да помогнем на кожата ни да сияе през всички сезони?

А това далеч не е всичко! В онлайн списанието на dm ACTIVE BEAUTY има над 400 разнообразни статии по всички теми, които се отнасят до здравето ни (физическото и онова, другото, за което преди не се говореше), красотата и лайфстайл вселената.

Сега ACTIVE BEAUTY празнува своя първи рожден ден в България след откриването си на 29 март миналата година, когато „раждането“ му бе отпразнувано с мащабно събитие пред dm магазина в Paradise Center, на което имаше звездни грим демонстрации на тематични визии, обединени от мотото „Холивудски блясък“.

През тази една година стана ясно, че ACTIVE BEAUTY държи нивото, което е зададено на списанието още с първия му брой, който излиза в хартиен вариант в Австрия преди 21 години. Към момента списанието има близо 1 милион читатели с 1 млн. копия тираж и е най-четеното австрийско издание за жени.

dm Ежедневен грим в 7 лесни стъпки

Това не е случайно: на екранните му страници може да се намери огромно разнообразие от публикации и съвети по спортни и здравни теми, съвети за дома, мода, стил, маникюр, коса, семейни отношения, родителство, личностно развитие, пътувания и устойчив начин на живот.

В България списанието е налично само в дигитален формат, а изобилието от теми и смислени текстове в него е не по-малко.

Освен това, в аctivebeauty.bg има ежемесечен хороскоп, с който всеки Овен може да разбере дали през април му предстоят нови любовни преживявания, а всеки Козирог може да се позамисли върху успехите на финансовите си дела.

dm 5 начина за къдрене на косата без топлинна обработка

В списанието може да намерите интересни игри с награди, които увличат голяма част от читателите, а за редовните клиенти на dm то е мястото, на което лесно и веднага могат да получат насоки за продуктите от асортимента на dm и как да ги използват.

На главната страница на списанието виждате 7 категории: красота, коса, здраве, лайфстайл, семейство, хороскоп и игри с награди. Ако влезете в секцията „Красота“ днес, ще видите предложение как да си направите вайръл грима на Хейли Бийбър, статия за актуалните цветове в маникюра през пролет 2024, статия за растителната съставка сквалан, полезни съвети за проблемна кожа др.

Ако се интересувате повече от „Здраве“, на страницата ви очакват публикации за модерните видове спорт, които трябва да пробвате, препоръки за тренировки по време на цикъл, идеи за спорт на открито и разяснения относно нашумелия „захарен фастинг“.

11 забавни занимания за деца

В секцията за семейството може да прочетете факти за т.нар. ЗВБ (захранване, водено от бебето), съвети за възстановяване след раждането и оригинални идеи как да кажем на мъжа си, че чакаме бебе.

Хороскопа няма да издаваме, но ще подскажем, че в лайфстайл категорията има чудесни рецепти за веган пастет и някои особено находчиви идеи за пролетното почистване на дома (знаехте ли, че мазните петна от стените могат да се премахнат идеално с разтвор от сода за хляб, лимонена киселина и царевично нишесте?).

dm 3 вкусно рецепти за домашно приготвено песто

Важно е да споменем, че на фасадата на всеки dm магазин има стикер с QR код, който води до www.activebeauty.bg, а клиентите получават записани препоръките за продукти от бюти консултантите на dm върху стилизирани картички с визията на списанието.

Приятно четене и красива пролет!


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024