Дуа Липа ще препоръчва дестинации, храна и музика на феновете си през собствена платформа

Дуа Липа стартира свой собствен нюзлетър Service95, с който ще дава препоръки на феновете си за пътувания, музика, храна и ще осигури платформа за автори и активисти.

Името на бранда е вдъхновено от годината, в която е родена - 1995 г. Платформата ще представлява седмичен бюлетин, включващ препоръки лично от самата поп звезда – от любимия й закътан хотел в Париж до плейлист за слушане по време на полет.

Дуа Липа се превърна в едно от откритията на поп сцената през новия век. Британската певица с косово-албански произход получи 6 номинации за "Грами" през 2021, като спечели в категорията най-добър поп албум за Future Nostalgia.

Отскоро Липа е и модел - направи дебюта си на Milano Fashion Week за Versace Spring/Summer 2022. Звездата има 75 милиона последователи в социалната мрежа Instagram.

Новото си начинание тя обяснява с думите: "Всичките ми приятели и семейството ми ме питат къде да отидат, когато пътуват за някъде – дори само за една нощувка. Аз съм техният човек за препоръки".

Service95 ще позволи на всички извън вътрешния ѝ кръг достъп до предпочитанията, които е формирала като една от най-големите и най-пътуващите суперзвезди на планетата.

Не всичко е храна и мода. Благотворителната фондация на певицата "Sunny Hill'' също ще се включи, за да изтъкне вдъхновяващи лица и каузи.

Наскоро фондацията преряза лентата на новооткрита детска градина в Косово, родната страна на родителите на Дуа Липа. "Младите хора искат да помогнат, но не знаят как. Искам да окажа съдействие, като им осигуря инструментите за тази промяна", казва поп певицата.

Подкастът на проекта At Your Service ще е домакин на разнообразен микс от гости – от масови активисти до най-близките приятели на Дуа. "Ще има много различни гласове, интересни статии, полезни съвети и моята лична бележка за това какво съм открила и какво съм правила. Цялата идея е да споделяме информация и да си помагаме.", заявява тя.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Андрей Ковачев е избран за един от петимата квестори в Европейския парламент

Квесторите имат важна роля във вътрешния живот на Европейския парламент.

13:21 - 17.07.2024
Важно днес

ГЕРБ е с най-много комисии в 50-ия парламент, ДПС на Пеевски пое "Бюджет и финанси"

Гласуването премина без дебати в пленарната зала

12:49 - 17.07.2024
Кино и сериали

Никол Кидман и Лийв Шрайбър са перфектната двойка в нов криминален сериал по Netflix

Какво може да се обърка в едно от най-богатите семейства с огромна къща на плажа в Нантъкет?

12:01 - 17.07.2024
Важно днес

Радан Кънев: Ние сме единствената държава в ЕС, която не участва в дебата за бъдещето на Европа

"Ние не говорим кой ще е българският комисар, за какъв ресор за този комисар ще се борим", подчертава евродепутатът.

11:18 - 17.07.2024
Технологии

ИКЕА изтегля превантивно външна батерия

При връщане можете да получите заместващ продукт или сумата от покупката обратно

11:15 - 17.07.2024