Дженифър Лопес и Бен Афлек продават общия си дом. Слуховете за раздяла се засилват Снимка: © Getty Images

Слуховете за раздялата между Дженифър Лопес и Бен Афлек се засилват. Последното развитие, което сочи към това, е новината, че двойката е обявила за продажба луксозното си имение в Бевърли Хилс.

Според обявата имението с площ 38 000 кв. м е "реновирано с най-високо ниво на качество през последните 4 месеца" и се намира на спокойно и удобно място с гледка към околните планини в Калифорния.

Домът с 12 спални и 24 бани беше пуснат на пазара за недвижими имот в четвъртък на цена от 68 млн. долара. Двойката закупи заедно обширния имот през май 2023 г. за 60,8 млн. долара. Исканата от тях цена, само една година по-късно, е с увеличение от 11%.

Освен голямо пространство, имотът разполага и с пентхаус за гости с площ 5 000 кв.м, гараж за 12 коли, къща за охрана с две спални и отделно жилище за домашни помощници. Има и закритият спортен комплекс с игрище за баскетбол и пикълбол, напълно оборудвана фитнес зала, боксов ринг, спортен салон и бар. Снимките от обявата показват огромен басейн, който се увива около задната част на дома.

От месеци фенове и таблоидната преса спекулират за отношенията между Лопс и Афлек, като има слухове, че двамата са пред раздяла.

Изпълнителката и актьорът започнаха да излизат заедно още преди повече от 20 години. Двамата се сгодиха през 2002 г., но в крайна сметка се разделиха преди планираната сватба.

И двамата се ожениха за други партньори, имаха деца, претърпяха отделни разводи и се събраха отново през 2021 г. Като година по-късно организираха тайна сватбена церемония в Лас Вегас.

Сега обаче взаимоотношенията им са в криза, предават няколко холивудски издания, като се позовават на свои източници. People съобщава, че бракът на Лопес и Афлек е разстроен. Никой от двамата обаче не е потвърдил публично тази информация.

Наскоро двойката отпразнува националния празник на САЩ - 4 юли, на противоположни брегове - Афлек в Лос Анджелис, а Лопес в Хемптън.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024