Дженифър Лопес поиска развод - край на приказката с Бен Афлек Снимка: © Getty Images

Дженифър Лопес най-после потвърди слуховете за раздялата си с Бен Афлек, като подаде официално искане за развод пред съда в Лос Анджелис.

Документите са внесени на 20 август, в деня на втората годишнина от сватбеното тържество на певицата и актьора. В тях се посочва, че раздялата им като съпрузи всъщност е настъпила още на 26 април.

Още оттогава таблоидите започнаха да спекулират, че бракът на Бен Афлек и Дженифър Лопес се разпада. Междувременно двамата обявиха за продажба луксозното си имение в Бевърли Хилс, прекараха разделени лятната си ваканция и се появяваха на публични премиери без придружител.

Според източници на таблоидите - "разликите в характерите и в подхода към обществения им живот" са причината за все по-трудните им отношения.

Неуспешният втори шанс, който Лопес и Афлек си дадоха, изглежда като необратим край на една от най-известните двойки в Холивуд през последните две десетилетия.

Бен Афлек и Джей Ло бяха сгодени още през 2002 г., след като се влюбиха по време на снимките на романтичната комедия "Трудна свалка". В онзи момент Лопес е омъжена за втория си съпруг - танцьора Крис Джъд - с когото се разделя заради новата си връзка с актьора от "Добрият Уил Хънтинг".

Малко преди звездите да сключат брак, сватбата им беше отменена заради „извънредно медийно внимание“. През 2004 г. Лопес и Афлек обявиха, че не просто няма да се оженят, но и вече не живеят заедно.

Двамата останаха в приятелски отношения, но пътищата им се разделиха. Тя сключи трети брак с певеца и композитор Марк Антъни и роди близнаци. Той създаде собствено семейство с актрисата Дженифър Гарнър и също стана баща на две момичета и едно момче.

През 2021 г. обаче медиите отново започнаха да спекулират, че Афлек и Лопес са заедно. По това време и двамата вече бяха разведени и разделени с последните си партньори.

В деня, в който Джей Ло отпразнува 52-ия си рожден ден през юли 2021, тя официално обяви в Instagram, че отново е влюбена в Бен Афлек.

Година по-късно организираха тайна сватбена церемония в Лас Вегас, а през август 2022 г. направиха голямо второ тържество за приятелите си в имението на Бен Афлек в Джорджия. В началото на 2024 дори произведоха "документален" филм на име "Най-великата неразказана любовна история", в която Лопес описваше трудния си път към щастието, себепознанието и любовта.

Краят обаче дойде твърде бързо.

Източници, близки до певицата, твърдят пред People, че Дженифър Лопес е положила сериозни усилия да запази брака си и в момента е с "разбито сърце".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024