Джони Деп се завръща с нов филм и договор с Dior след края на скандала с Амбър Хърд

Неприятностите на Джони Деп около скандалния развод с Амбър Хърд изглеждат вече в миналото. Актьорът скоро ще се завърне на екран с нова роля като френския крал Луи XV, като междувременно е подновил рекламния си договор с Dior и ще е лице на парфюма им Sauvage и през следващите няколко години.

Филмът, в който Деп ще рестартира актьорската си кариера, е на френското студио Why Not Productions и разказва историята на Жан дю Бари - последната любовница на краля.

Компанията публикува и първото изображение на Деп в ролята на Луи XV със златиста униформа, бяла декорирана триъгълна шапка, перука и черна лента върху очите.

Жан дю Бари е родена в бедно семейство, но успява да използва своя интелект и чар, за да се изкачи в йерархията на аристократичното общество на Франция през 18 век до самия ѝ връх.

Жан става фаворитка на крал Луи XV, който възвръща "апетита" си към живота благодарение на отношенията си с нея. Двамата се влюбват, но след като той я премества във Версай скандализира целия кралски двор.

Снимките за историческата драма са започнали на 26 юли и ще продължат няколко месеца, като ще използват за локации двореца във Версай и други имения в района на Париж.

Това е първата роля на Джони Деп в игрален филм за последните 3 години и идва точно след като спечели дело срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, която твърдеше, че е била жертва на домашно насилие по време на брака.

Последният му проект беше Fantastic Beasts, от който той беше отстранен насред снимачния процес и заменен от Мадс Микелсен по настояване на Warner Bros.

Модният бранд Dior е следващият партньор на Джони Деп, който няма търпение да възстанови отношенията си с него независимо от семейните му драми.

Деп беше рекламно лице на тяхната серия мъжки парфюми и козметика Sauvage от 2017 г. и не беше прекратен дори когато Деп изгуби дело във Великобритания срещу вестник, който го беше нарекъл "бияч на жени".

Според TMZ сега актьорът е преподписал дългосрочен договор с Dior за над 1 млн. долара.

В Instagram профила на бранда има няколко снимки и клипове на Деп по време на негов концерт в Париж и надпис "Безстрашен, но все пак човечен - точно като Sauvage". Според Wall Street Journal стратегията на Dior да не се дистанцира от него по време на последните проблематични години се е отплатила добре на компанията - а много фенове са поръчвали Sauvage като символ на подкрепа за Деп по време на съдебния процес срещу Амбър Хърд.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024