Еко-тетрадки в Kaufland за първия учебен ден

Над 1000 ученически пособия предлага най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в рамките на ученическата си кампания Back-To-School. Разнообразието от стоки обхваща всичко необходимо за първия учебен ден - от тетрадки и химикалки, през кутии за хранене до ежедневни и спортни облекла. Благодарение на своята концепция за улесняване на пазаруването и разширяване на кръга от стоки и услуги на едно място - One Stop Shopping, клиентите на компанията бързо и изгодно могат да набавят всичко необходимо за предстоящата учебна година.

Акцент в предложението към клиентите са канцеларските материали от собствената марка на Kaufland - Talentus®. Практични, достъпни и красиви, ученическите пособия и канцеларските материали се отличават с висококачествената си изработка и могат да бъдат открити в постоянния асортимент на веригата магазини. Опаковките на всички продукти Talentus® са изработени от устойчиво стопанисвани гори, което ги превръща в екологосъобразен и щадящ природата избор. Допълнителна гаранция за качество и произход дава екологичният сертификат Blаuer Engel. Върху кориците на задължителните ученически пособия - тетрадки, скицници и блокчета за рисуване, тази година учениците ще открият ликовете на някои от най-актуалните анимационни и приказни герои.

В рамките на Back-to-School кампанията, в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити и известни марки канцеларски материали, сред които цветни моливи, флумастери и маркери на Faber Castell и Maped. Ярките цветове на моливите се пренасят като запомнящи се шарки и върху голям избор от ученически раници, несесери и торбички за кутии за обяд.

Компанията допълва ученическия асортимент и с вече наложената си марка детски текстил Hip&Hopps за момичета и момчета на възраст между 6 и 10 години. Сезонните ученически предложения включват детски якета, изработени по технология BIONIC FINISH ECO, която предпазва текстила от вода и замърсявания, спортни детски блузи с дълъг ръкав, клинове и панталони, детски тениски и спортни обувки. Специално за учениците Spice & Soul® обогатява портфолиото си и с цветни кутии за обяд.


*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

**Стандарт FSC: Програмата Forest Stewardship Councils, сред които продукти в Kaufland са салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на продукти, сертифицирани от FSC, Вие изисквате устойчиво стопанисване на горите по целия свят.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Задържан е Червения пират, заплашвал съдия Цариградска и Мария Габриел

Той е разследван за заплахи срещу магистрати

21:05 - 29.02.2024
Живот

Как създатели на подкаст успяха да открият терористка, която от 30 години се укрива в Германия

Тя е бивша терористка, която от 30 години живее в нелегалност, но преди дни е заловена и арестувана благодарение на изследовател от сайта Bellingcat и двама.. създатели на подкаст.

19:25 - 29.02.2024
Важно днес

Бившето руско консулство във Варна ще бъде детска градина или общински офис

Дипломатите, които го обитаваха, бяха изгонени от България през 2022 г.

17:31 - 29.02.2024
Бизнес

Безос, Microsoft и Nvidia инвестират 675 млн. долара в стартъп за роботи с изкуствен интелект

Хуманоидните роботи ще бъдат използвани при недостиг на работна ръка

16:17 - 29.02.2024
Важно днес

Агенцията за закрила на детето откри "пропуски" в училището, от което изчезна Ивана

Според началник отдел в Главна дирекция "Контрол по правата на детето" в Агенцията Мариана Илиева в училищната среда има установени пропуски, а проблемите на Ивана са били силно подценявани.

15:02 - 29.02.2024