Фотографска академия BECA | Before Creating Academy отбеляза 1 г. и откри нова сесия за кандидатстване

Фотографската академия BECA | Before Creating Academy отбеляза една година от основаването си с голямо тържество и изложба.

Събитието се състоя на 30 септември и на него присъстваха екипът на Академията, партньори, приятели и курсисти. Тържеството беше отбелязано с откриването на изложбата “ЛИЧНО”, която обединява фотографии на част от най-изявените курсисти в Академията и представя кадри от много лични фотографски серии, създадени от авторите им по време на обучението.

“ЛИЧНО” показва фотографии на Александрина Мавродиева, Александър Карчински, Александър Петров, Анжела Сероп, Асен Величков, Ваньо Димитров, Василена Стоева, Димитър Славчев, Дориян Тодоров, Елена Ангелова, Зорница Петрова, Ивайло Груев, Ивайло Дончев, Ивайло Йоргов, Ивалина Здравкова, Ивелина Дончева, Иво Чачев, Иван Добрев, Калоян Пепеляшки, Катрин Христова, Кирил Благов, Кристин Илиева, Лора Ставрева, Мартин Новоселки, Наталия Новачкова, Никола Съев, Огнян Цветков и Цветомил Семков.

Изложбата е пилотна за обновеното пространство за фотография на BECA Before Creating Academy, което се създава в подкрепа на младите талантливи фотографи в България. "За осъществяването на тази и други инициативи екипът на Академията благодари за партньорството на Photosynthesis, както и на всички медийни партньори", пишат от BECA.

С отбелязването на рождения ден Академията даде начало и на нова четвърта сесия, която започна от 4 октомври. Кандидатстванията продължават целогодишно, а всеки желаещ може да се запише за обучение по Документална фотография (въведение), Уводен курс по фотография, Сватбена фотография, Фотожурналистика, Фотография в студио, както и за новата Мастър програма по Документална фотография и фотожурналистика.

Начело на обучението застава основателят Димитри Стефанов, който ще води програмата за период от 6 месеца, разпределени в два семестъра.

Екипът анонсира и членска програма, която е естествено продължение на стремежа на BECA да създаде здрава и сплотена фотографска общност у нас, която да обединява интереси, идеи, опит и вдъхновение на различни хора, посветили се на фотографията.

Цялата необходима информация относно всичко, което предоставя членството, програмите и курсовете, с които започна новата сесия, можете да прочетете на сайта на BECA | Before Creating Academy.Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Ще изпадне ли БСП от ПЕС - еврогрупата, която Сергей Станишев управлява 11 г.

Как се появи интригата около бъдещето на БСП в Партията на европейските социалисти

19:03 - 01.12.2023
Технологии

До Америка и назад: Д-р Мария Тончева и надпреварата с времето

Тя е пионер във въвеждането на регенеративните терапии у нас.

19:00 - 01.12.2023
Важно днес

Всичко, което трябва да знаем за COP28 в Дубай

Президентът на САЩ Джо Байдън, подобно на китайския си колега Си Дзинпин, няма да присъства на COP28

17:21 - 01.12.2023
Живот

Болестта на патриарха и папата: Кога църквата говори и кога мълчи за здравето на своите водачи

И двамата църковни водачи са с белодробни заболявания

16:59 - 01.12.2023
Важно днес

Депутат от "Възраждане" заплаши Тодор Тагарев със "смъртно наказание"

Вместо да му направи забележка за недопустимия тон, председателстващата заседанието само поклати глава

16:20 - 01.12.2023
Култура

След Тейлър Суифт и Бийонсе и концерт на Queen от 1981 г. тръгва по кината

Пореден музикален концерт ще завладее кино екраните през януари

15:42 - 01.12.2023
Живот

Джулиана Маргулис: LGBT-хората, които подкрепят "Хамас", щяха да са първите им жертви

Актрисата обвинява TikTok за разпространение на пропаганда и омраза

15:20 - 01.12.2023