Фотографската академия BECA | Before Creating Academy отбеляза една година от основаването си с голямо тържество и изложба.

Събитието се състоя на 30 септември и на него присъстваха екипът на Академията, партньори, приятели и курсисти. Тържеството беше отбелязано с откриването на изложбата “ЛИЧНО”, която обединява фотографии на част от най-изявените курсисти в Академията и представя кадри от много лични фотографски серии, създадени от авторите им по време на обучението.

“ЛИЧНО” показва фотографии на Александрина Мавродиева, Александър Карчински, Александър Петров, Анжела Сероп, Асен Величков, Ваньо Димитров, Василена Стоева, Димитър Славчев, Дориян Тодоров, Елена Ангелова, Зорница Петрова, Ивайло Груев, Ивайло Дончев, Ивайло Йоргов, Ивалина Здравкова, Ивелина Дончева, Иво Чачев, Иван Добрев, Калоян Пепеляшки, Катрин Христова, Кирил Благов, Кристин Илиева, Лора Ставрева, Мартин Новоселки, Наталия Новачкова, Никола Съев, Огнян Цветков и Цветомил Семков.

Изложбата е пилотна за обновеното пространство за фотография на BECA Before Creating Academy, което се създава в подкрепа на младите талантливи фотографи в България. "За осъществяването на тази и други инициативи екипът на Академията благодари за партньорството на Photosynthesis, както и на всички медийни партньори", пишат от BECA.

С отбелязването на рождения ден Академията даде начало и на нова четвърта сесия, която започна от 4 октомври. Кандидатстванията продължават целогодишно, а всеки желаещ може да се запише за обучение по Документална фотография (въведение), Уводен курс по фотография, Сватбена фотография, Фотожурналистика, Фотография в студио, както и за новата Мастър програма по Документална фотография и фотожурналистика.

Начело на обучението застава основателят Димитри Стефанов, който ще води програмата за период от 6 месеца, разпределени в два семестъра.

Екипът анонсира и членска програма, която е естествено продължение на стремежа на BECA да създаде здрава и сплотена фотографска общност у нас, която да обединява интереси, идеи, опит и вдъхновение на различни хора, посветили се на фотографията.

Цялата необходима информация относно всичко, което предоставя членството, програмите и курсовете, с които започна новата сесия, можете да прочетете на сайта на BECA | Before Creating Academy.Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Надежда Йорданова: Има сигнали срещу Гешев, които могат да са аргумент за отстраняването му

"Събираме още данни, за да се задействаме с отстраняването на главния прокурор", каза министърът

Джокович: Ще съдействам на властите, не исках фокусът да пада върху мен

Премиерът на Австралия защити решението на съда да депортира сърбина

Петков: Ще обявим парите от министерства и агенции към медии

Премиерът коментира здравните мерки, бунта на "Възраждане", темите за цената на енергията и Северна Македония

Делът на положителните Covid-тестове остава над 16% за денонощие

Ваксинационната кампания се е забавила в събота

Том Холанд се съблича в реклама на Prada

В кампанията ,,In the mood for Prada" участва и актрисата от ,,Еуфория" и транс модел Хънтър Шейфър

БЛС се възмути от включването на Атанас Мангъров в работна група за Covid

"Давайки се гласност на определени личности, чийто тези се основават на псевдонаучни аргументи, се насажда внушение, че сред медиците има разнопосочни мнения"

"Най-мразеният човек в Америка" е осъден за оскъпяването на животоспасяващо лекарство с 5000%

Мартин Шкрели ще трябва да върне 64,6 млн. долара и получи доживотна забрана за работа във фармацевтичната индустрия