FreeBuds Studio: Безжичните слушалки за аудиофили от Huawei

Да слушаш музика с Hi Fi качество, докато си в движение, отдавна не е фантазия, но сега Huawei влезе в клуба на премиум техниката за аудиофили. Компанията представи първите си безжични over-ear слушалки - FreeBuds Studio. Моделът направи премиерата си заедно с високия клас смартфони Mate 40.

Слушалките работят с интелигентно динамично активно шумопотискане (ANC) в три режима, между които може да се превключват в зависимост от променящия се шум в околната среда, и обещават изживяване на HiFi ниво с високочестотно аудио до 48kHz.

Независимо дали си почивате и слушате музика, играете игри, гледате филми или ги ползвате за работа при телефонни разговори и конферентни връзки, FreeBuds Studio ще се адаптират към новата ситуация.

Размерът на чашките им е увеличен, за да прилягат по-комфортно към ушите. Дизайнът е с класически изчистени линии и метално матово покритие, които придават елегантен външен вид. Лентата може да се удължи до 150 градуса за по-голямо удобство.

FreeBuds Pro поддържат ултраширокочестотен диапазон от 4Hz - 48kHz, за който Huawei посочва, че е фино настроен от аудио експерти.

Слушалките имат специално разработена четирислойна 40mm полимерна мембрана на драйвера, която позволява широка честотна характеристика и по-висока чувствителност.

Моделът разполага с безжичен аудиокодек L2HC, който би могъл да постигне аудио предаване с до 960kbps, ако се комбинира с устройство от серията Mate 40 или P40 под EMUI 11.

Слушалките са с двуслойна звукоизолационна структура "TAT" и интелигентно динамично шумопотискане (active noise cancelation – ANC), с ефективност до 40 dB. С вградения сензор за околна среда IMU и микрофонна система, слушалките могат точно да преценят обкръжението на потребителя и да предложат три режима на шумопотискане, които могат да се адаптират към околната среда.

FreeBuds Studio поддържа режим на осведоменост и гласов режим, позволявайки на потребителите да останат наясно със заобикалящата ги среда или да водят ясни разговори, без да махат слушалките си. Системата от шест микрофона се фокусира по-точно върху гласовете, докато намалява фоновия шум.

Слушалките позволяват едновременно свързване с две устройства, без да се налага прекъсване и ново свързване, като работят и с устройства, базирани на Android, iOS и Windows.

Двойната антена предлага 360-градусово покритие на Bluetooth сигнала. Дори в места със силни смущения (например: летища) може да идентифицира и автоматично да превключва към антена с по-силен сигнал.

Когато HUAWEI FreeBuds Studio са изцяло заредени, те могат да възпроизвеждат музика при включено шумопотискане до 20 часа, и до 24 часа, ако то е изключено.

Само за 10 минути на бързо зареждане, FreeBuds Studio могат да излъчват музика при включен ANC за 5 часа. Времето на работа се увеличава до 8 часа, ако шумопотискането е изключено.

Новите Huawei FreeBuds Studio се очакват на българския пазар през ноември.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024