Да слушаш музика с Hi Fi качество, докато си в движение, отдавна не е фантазия, но сега Huawei влезе в клуба на премиум техниката за аудиофили. Компанията представи първите си безжични over-ear слушалки - FreeBuds Studio. Моделът направи премиерата си заедно с високия клас смартфони Mate 40.

Слушалките работят с интелигентно динамично активно шумопотискане (ANC) в три режима, между които може да се превключват в зависимост от променящия се шум в околната среда, и обещават изживяване на HiFi ниво с високочестотно аудио до 48kHz. 

Независимо дали си почивате и слушате музика, играете игри, гледате филми или ги ползвате за работа при телефонни разговори и конферентни връзки, FreeBuds Studio ще се адаптират към новата ситуация. 

Размерът на чашките им е увеличен, за да прилягат по-комфортно към ушите. Дизайнът е с класически изчистени линии и метално матово покритие, които придават елегантен външен вид. Лентата може да се удължи до 150 градуса за по-голямо удобство. 

FreeBuds Pro поддържат ултраширокочестотен диапазон от 4Hz - 48kHz, за който Huawei посочва, че е фино настроен от аудио експерти. 

Слушалките имат специално разработена четирислойна 40mm полимерна мембрана на драйвера, която позволява широка честотна характеристика и по-висока чувствителност. 

Моделът разполага с безжичен аудиокодек L2HC, който би могъл да постигне аудио предаване с до 960kbps, ако се комбинира с устройство от серията Mate 40 или P40 под EMUI 11.

Слушалките са с двуслойна звукоизолационна структура "TAT" и интелигентно динамично шумопотискане (active noise cancelation – ANC), с ефективност до 40 dB. С вградения сензор за околна среда IMU и микрофонна система, слушалките могат точно да преценят обкръжението на потребителя и да предложат три режима на шумопотискане, които могат да се адаптират към околната среда.

FreeBuds Studio поддържа режим на осведоменост и гласов режим, позволявайки на потребителите да останат наясно със заобикалящата ги среда или да водят ясни разговори, без да махат слушалките си.  Системата от шест микрофона се фокусира по-точно върху гласовете, докато намалява фоновия шум.

Слушалките позволяват едновременно свързване с две устройства, без да се налага прекъсване и ново свързване, като работят и с устройства, базирани на Android, iOS и Windows. 

Двойната антена предлага 360-градусово покритие на Bluetooth сигнала. Дори в места със силни смущения (например: летища) може да идентифицира и автоматично да превключва към антена с по-силен сигнал. 

Когато HUAWEI FreeBuds Studio са изцяло заредени, те могат да възпроизвеждат музика при включено шумопотискане до 20 часа, и до 24 часа, ако то е изключено. 

Само за 10 минути на бързо зареждане, FreeBuds Studio могат да излъчват музика при включен ANC за 5 часа. Времето на работа се увеличава до 8 часа, ако шумопотискането е изключено. 

Новите Huawei FreeBuds Studio се очакват на българския пазар през ноември. 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Нинова: Не сме се договаряли нито да съм първи председател на НС, нито да има ротация

"Нито едно от имената, които се спрягат за министри от БСП, не отговаря на истината"

Фаворитите за най-добър филм на "Оскари" 2022

10 предложения, които могат да попаднат сред номинираните

Всички ученици ще могат да се върнат в клас от 6 декември

Стойчо Кацаров ще издаде нова заповед

Комисията на Цацаров проверява кмета на "Красно село" за лично облагодетелстване

КПКОНПИ чака Росина Станиславова да им предаде нужните документи

Алек Болдуин дава първо интервю след фаталния инцидент: "Не съм натискал спусъка"

Интервюто по ABC ще бъде излъчено в петък от 3 ч. наше време

Проверка откри дефекти при ремонта на мантинели на АМ "Струма"

Институтът за пътна безопасност засече серия от нарушения в поставянето на обезопасителните елементи

WTA спря всички тенис турнири в Китай заради режима: "Пен Шуай е по-важна от бизнеса"

Президентът на асоциацията Стив Саймън реши да наложи мярката с незабавен ефект