Легендарният футболист Христо Стоичков и неговата внучка Миа са лица на новата ученическа кампания на Kaufland България.

Партньорството между Камата, както още е известен Стоичков, и веригата започва с разнообразието от стоки за първия учебен ден. Сътрудничеството предстои да се развие и в други ключови кампании на търговската верига.

„С радост обявявам началото на партньорството ми с най-голямата търговска верига в България. Освен впечатляващото разнообразие и качеството на продуктите, което Kaufland предлага, за мен е важно и нещо друго. Партньорство с компания, която е силно ангажирана с много полезни за обществото ни програми и проекти. Да, мога смело да го кажа - Kaufland e всичко това.“, сподели иконата на българския футбол.

Предстоящият 15-и септември ще бъде първи учебен ден за неговата внучка Миа - затова двамата се впуснаха в общата инициатива и заедно подбраха всичко необходимо за предстоящата учебна година. Така от следващия понеделник за първи път ще видим на и екран и тандема „дядо-внучка“, което ще бъде и първата рекламна изява на малката Миа.

Грижовният дядо подари на внучката си нова ученическа раница, която може да бъде намерена от понеделник в магазинната мрежа на Kaufland на промоционалната цена от 35 лв, посочи рийтелърът.

Хиляди предложения ще очакват клиентите на веригата от 28 август, когато в обектите в цялата страна ще може да бъде намерено разнообразие на достъпни цени за първия учебен ден.

Сред Back to school артикулите са водни боички, цветни моливи и флумастери с намаления над 30%. На атрактивни цени ще могат да бъдат намерени и слушалки с микрофон в четири цвята, безжична мишка, несесер с ученически пособия с 25 части.

Притежателите на Kaufland Card ще имат възможността да закупят детски фотоапарат за снимки и видео с 4х цифрово увеличение.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024