Huawei представи в България най-новото попълнение в аудио колекцията си True Wireless Stereo, слушалките HUAWEI FreeBuds 4i. Моделът предлага мощна батерия, красив и ергономичен дизайн, кристално ясен звук и активно шумопотискане (ANC) на атрактивна препоръчителна цена от 149 лева.

Той наследява отличните характеристики на серията HUAWEI FreeBuds, като дълъг живот на батерията, качество на звука и ефективно активно шумопотискане, като ги предлага на цена, с която дава възможност на повече потребители да се радват на удобството на безжичното мобилно аудио.

Компактната овална форма на кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i е вдъхновена от световно известните плажове с черен пясък в Исландия.

Потребителите имат избор между два класически цвята с модерен нюанс – керамично бяло (Ceramic White) и карбонов черен кристал (Carbon Crystal Black). Кутийката на HUAWEI FreeBuds 4i, която служи и за зареждане, е проектирана да приляга максимално удобно в извивките на дланта, включително да бъде нито много голяма, нито много малка.

Проведени са хиляди серии от тестове за комфорт до достигане на оптималната форма на самата слушалка, за да се позиционира естествено в ушния канал и така да удължава чувствително времето за удобна употреба.

Благодарение на аудио технологиите на компанията, Huawei FreeBuds 4i осигуряват чист звук по всяко време и на всяко място.

HUAWEI FreeBuds 4i съдържат голяма батерия с висока енергийна плътност, поместена в компактна форма. При изключено шумопотискане те предлагат 10 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика или 6 часа и половина гласови разговори.

Заедно с кутийката за зареждане, Huawei FreeBuds 4i могат да постигнат 22 часа музика или 14 часа разговори. При включена функция за шумопотискане, която е огромно предимство особено в този ценови клас, безжичните слушалки предлагат 7,5 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика и 5,5 часа разговори.

FreeBuds 4i идват с водеща в индустрията технология за бързо зареждане. На практика това означава, че само за 10 минути получавате заряд за още 4 часа музика.

HUAWEI FreeBuds 4i са екипирани с 10-милиметров динамичен драйвер, който дава добър мощен бас, композитна полимерна мембрана "PEEK+PU" - гъвкава и мощна, тя осигурява висока чувствителност и богата динамика, за да могат потребителите да чуват повече детайли в музиката.

Същевременно структурата на слушалките осигурява отлично потискане на шума на вятъра и консистентност на звуковите ефекти за повече комфорт при слушане.


HUAWEI FreeBuds 4i са разработени да посрещнат нуждите на потребителите по отношение на голямо разнообразие от музикални жанрове/ Професионален екип е направил тунинговане за различни инструменти, ритми и вокални стилове, за да настрои звука спрямо честотите на висококачествената поп музика. Резултатът е балансирано изходящо аудио, подходящо за ежедневието на повечето потребители.

HUAWEI FreeBuds 4i разпознава обкръжаващия шум през микрофоните си и генерира обратна звукова вълна, за да го редуцира. Алгоритъмът за активно шумопотискане таргетира типични сцени като натоварен мол, шумен градски транспорт, гара, офис, или човешки гласове за постигане на ANC оптимизация.

HUAWEI FreeBuds 4i предлагат и специален режим Awareness Mode, позволяващ на потребителите да чуват какво се случва около тях, без да свалят слушалките. За целта е необходимо само да се притисне и задържи слушалката, с което автоматично се превключва между режимите Awareness Mode и активното шумопотискане (Awareness/ANC).

За да минимизират влизането на обкръжаващия шум по време на разговори, Huawei FreeBuds 4i прилагат едновременно три технологии. Една от тях оформя звуковия сигнал чрез точното прихванащане на гласа на потребителя. Двойната система от микрофони е част от специален дизайн с тънък разрез, пресметнат за ефективно редуциране на шума от вятъра при разговори на открито, а базираната на изкуствен интелект система за редуциране на шума филтрира и оставащия нежелан шум.

Това е много важно, защото с много от слушалките в сегмента True Wireless Stereo, в който всички технологични компании са толкова ангажирани, просто не може да се говори на улицата.

FreeBuds 4i предлагат отлично управление, базирано на докосвания. Потребителите могат лесно да контролират възпроизвеждането на музика, гласовите обаждания и режимите на шумопотискане и осведоменост само с интуитивни жестове. При сдвояване ясно се показва информацията за батерията на самите слушалки и на кутийката за зареждане.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

24 партии и 7 коалиции се регистрираха за изборите на 2 октомври

Кандидатските листи за 48 Народно събрание може да са повече от вотовете през 2021

ВАС остави ТЕЦ "Брикел" да работи въпреки замърсяването на въздуха

Централата може да продължи да обгазява, докато тече делото срещу заповедта на Борислав Сандов

Жалби блокират решението на Сандов за спирането на АМ "Струма" през Кресна

Според служебния екоминистър е възможно решението на Сандов да е незаконно

Слави Трифонов нападна отцепниците от ИТН заради листите на ПП

Трифонов обижда Радостин Василев на "предател и жалък службогонец"

Татяна Дончева пропуска Избори 2022, но вече "загрява" за 49 Народно събрание

"Движение 21" няма да се регистрира нито самостоятелно, нито в коалиция

"Раковски" 134 ще е новият "дом" на Европейската прокуратура

Крум Зарков е предложил сградата за делегираните прокурори