Huawei предлага големи намаления на три продукта в рамките на 24 часа

Huawei обяви големи намаления онлайн за три продукта – таблет, слушалки и очила, които ще важат само в рамките на 24 часа.

Промоцията започва от 16 ч. на 16 юни (сряда) и приключва в 16 ч. на 17 юни (четвъртък). Всеки може да се възползва от тях, като поръча продуктите от уеб сайтовете на партньорите на Huawei в проекта – „Техномаркет“, „Технополис“ и „Зора“.

Huawei x Gentle Monster Eyewear II са слънчеви смарт очила и за мъже, и за жени. Дизайнът им е в черно с червени детайли, разработени са съвместно с модния бранд Gentle Monster и не са само моден аксесоар, но и удобно аудио устройство.

На практика те заместват напълно безжичните слушалки, тъй като през тях могат да се провеждат телефонни обаждания, да се слуша музика и да се управлява плеърът.

В 24-часовия промо период всеки може да спести 200 лева, като закупи Huawei Eyewear II онлайн на цена 499 лева от следните линкове:

„Технополис“: ТУК.

„Техномаркет“: ТУК.

Huawei FreeBuds Studio са слушалки в два цвята – класическо черно и бежово-златно. Уголемените чашки и регулиращата се диадема ги правят много комфортни и за работа, и за забавление. Поддържат двойна връзка, т.е. едновременно сдвояване с две устройства, например лаптоп и смартфон.

Друга от важните им функции е интелигентното динамично активно шумопотискане, което работи в три режима, за да пропуска точно толкова външен шум, колкото е необходимо в конкретната ситуация. Режимът Ultra е идеален за влакове и самолети, в които искате да изключите напълно шума около себе си. General е балансирано решение за повечето ежедневни ситуации с ненужно разсейващ шум, а Cozy е подходящ за работа в привидно тихи помещения като офиси и споделени работни пространства.

В рамките на обявените 24 часа всеки може да спести 150 лева при покупката на Huawei FreeBuds Studio. Вместо за 499 лева, те се предлагат само срещу 349 лв. от следните линкове:

„Технополис“: ТУК.

„Техномаркет“: ТУК.

„Зора“: ТУК.

Третият продукт с намалена цена е таблетът MatePad T10. Екранът му е с диагонал 9,7 инча и разполага с 3 режима грижа за зрението – включително Eye Comfort за намаляване на синята светлина и eBook за максимално наподобяване на традиционна книга при четене.

MatePad T10 е много подходящ и за деца, тъй като освен грижа за зрението им, предлага и функцията Kids Corner, с която да изследват подходящо за тях съдържание под фин родителски контрол. Моделът идва с мощна батерия с капацитет 5100mAh.

В рамките на промоцията таблетът може да се купи с намаление от около 50 лева – за 199 лв., от следните линкове:

„Технополис“: ТУК.

„Техномаркет“: ТУК.

„Зора“: ТУК.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Бесарабски българин е загубил съпругата и детето си при руския обстрел в Одеса

При нападението са загинали още 2 деца

15:05 - 03.03.2024
Важно днес

Радев заговори срещу "проповедниците на нихилизма и разделението" на връх Шипка

На фона на руски знамена Радев видя "прогонване на лепкавата политическа мъгла от върховете на българското минало"

13:41 - 03.03.2024
Важно днес

Хепи-соцът като атракцион за всеки национален празник

С "Чавдар" и "Икарус" на Трети март?

13:35 - 03.03.2024
Важно днес

Тръмп изпревари Ники Хейли в още три щата преди "Супер вторник"

Дали Тръмп ще остане единственият кандидат за номинацията - ще се реши на 5 март

09:12 - 03.03.2024