HUAWEI WATCH FIT 2, най-новото попълнение към емблематична серия WATCH FIT, вече е наличен на българския пазар в три цвята – бял с кожена текстура на каишката, розов и черен.

Представена за първи път през 2020г., серията насърчава потребителите да научат нови видове упражнения чрез набор от анимирани фитнес курсове, режими на тренировка и научни функции за проследяване на здравето. С елегантния дизайн на модела и леко усещане при носене, Huawei предизвиква хората да подобрят своята физическа форма с устройство, което е колкото стилно, толкова и полезно.

HUAWEI WATCH FIT 2 се характеризира с 1,74-инчов заоблен правоъгълен дисплей, наследяващ модния стил на линията HUAWEI WATCH FIT, актуализиран с нов дизайн за още по-интерактивно и интуитивно изживяване. За разлика от предишните модели, HUAWEI WATCH FIT 2 се предлага с високоговорител, което улеснява потребителите да приемат повиквания чрез Bluetooth, без дори да се налага да вдигат смартфона си.

Фитнес анимациите и аудио треньорът са подобрени за по-завладяващо аудио изживяване, докато множество здравни функции – наблюдение на всичко от сърдечната честота през кислород в кръвта, до сън – помагат на потребителите без усилие да следят здравето си през целия ден, всеки ден.

Елегантен дизайн, който отговаря на всеки стил
HUAWEI WATCH FIT 2 е вдъхновен от младите хора - демографска група, за която е важна индивидуалността преди всичко – оттук и разнообразния избор на цветове на устройството и стилни циферблати за персонализиране. Устройството също така поддържа one-hop watch face , което позволява на потребителите да прехвърлят изображения от своя смартфон към смарт часовника си с едно докосване. Налице е богат избор от три цвята на часовника и каишките – бял, розов и черен, като каишките са лесно сменяеми с механизъм с натискане и освобождаване, и съвместими с други модели на Huawei и други производители.

1,74-инчовият дисплей е с 18,6% по-голям от предишната серия, с 336 PPI и разделителна способност 336 x 480 пиксела, осигуряващи наситени и живи цветове, така че лесно да разглеждате всеки детайл с един поглед. Дисплеят също така разполага с нов дизайн, който позволява на потребителите да работят с него интуитивно и без усилие.

Интелигентен часовник за по-интелигентен начин на живот
HUAWEI WATCH FIT 2 вече се предлага с високоговорител, в допълнение към микрофона. Обажданията могат да се прехвърлят от смартфона на потребителите към техния смарт часовник чрез Bluetooth. Поддържа се и добавяне на често използвани контакти в приложението HUAWEI Health, а ако потребителите не могат да отговорят на повикване, те могат да изпратят на обаждащия се персонализирано съобщение с едно докосване.

Двулентовият петсистемен GNSS също е страхотна иновация за бегачите, тъй като повишава точността на траекторията на движение. Режимът Sports Field проследява пробега и темпото по-прецизно, докато новата функция Route Import and Export позволява на потребителите да добавят своя маршрут в смарт часовника чрез приложението HUAWEI Health. Хората могат също да споделят своите маршрути с приятели и да ги поканят да се присъединят, като им помага да превърнат бягането в по-забавно занимание – или по-конкурентно.

Технология за проследяване на здравните показатели
Приложението Huawei Health предлага редица начини за насърчаване на здравословен начин на живот. С Healthy Living Management потребителите могат да създадават персонализиран план, включващ ежедневни стъпки, прием на вода, тренировки и други зададени цели, за които приложението им напомня всеки ден и им дава обратна връзка как да поддържат здравословен начин на живот. Налице е дори напомняне с аудио и анимация, стимулиращо потребителите да са активни през целия ден.

Умният часовник също така проследява редица здравни показатели, а модернизираната технология за наблюдение на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 5.0 измерва точно BPM на потребителите и насищането на кислород в кръвта (SpO2). HUAWEI WATCH FIT 2 е в състояние да анализира различните етапи от съня всяка вечер, да идентифицира потенциални проблеми, както и да предлага решения за тях.

Включено е още проследяване на менструалния цикъл, при което се оценява сърдечната честота на потребителя, температурата на кожата и честотата на дишане, за да предскажат по-точно неговите фази. HUAWEI WATCH FIT 2 също помага за управление на стреса, като напомня на собствениците му да забавят темпото и да правят дихателни упражниения, когато започнат да се чувстват претоварени.

Нови режими на тренировка за извличане на максимума от нея
HUAWEI WATCH FIT 2 разполага с интелигентни функции, специално проектирани да помагат на хората да тренират по всяко време и навсякъде; включително 97 режима на тренировка за всичко - от бягане и колоездене, до тренировки с тежести, танци, игри с топка, зимни спортове и др. Има и вграден анимиран фитнес треньор за 7 избрани режима, предлагащ лесни за следване аудио инструкции и демонстрации – включително загряване – което улеснява потребителите да вместят тренировките в ежедневието си и да проследяват напредъка си.

Бегачите особено ще харесат HUAWEI WATCH FIT 2. Той разполага с индекс на подготовка за бягане (RAI) на Huawei, който анализира височината, възрастта, теглото, подготовката и бягането на потребителя, за да създаде тренировъчен план на професионално ниво. След това данните се анализират автоматично и предложенията за обучение се коригират въз основа на напредъка на потребителя.

Huawei Watch Fit 2 вече се предлага в магазините на Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, в търговската мрежа на дистрибутора Поликомп и в оторизирания онлайн магазин на Huawei на цена от 299 лева.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Бившият служебен вицепремиер Деница Златева ще оглави "Булгаргаз"

Златева беше зам.-председател на БСП, но в момента е вътрешна опозиция на Корнелия Нинова

Алексей Навални: Олигарсите на Путин заобикалят санциите, a Западът не прави нищо

"Чиновниците няма да направят нищо - особено когато лобистите на Путин издават сластния звук от отварящо се куфарче"

Инспекцията по труда опроверга Неохим за масовите уволнения заради скъпия газ

Изявления на Бойко Борисов и директора на завода Стефан Димитров доведоха до проверка в предприятието за торове

ПП отново ползва регистрацията на по-малки "мандатоносители" за Избори 2022

Ако съдът впише партията в близките дни, тя ще се добави към коалицията

Съпругата на Удо Ланге е посочила извършителя на убийството

Прокуратурата още не знае дали Елизабет Ланге е съучаствала в престъплението

Радан Кънев зове евроинституциите "да спрат" екстрадициите по искане на Москва

Повод е случаят с руснака Алексей Алчин, след като прокуратурата и съдът във Варна допуснаха да бъде върнат на режима на Путин