Илон Мъск и Граймс се разделят, но ще продължат да отглеждат X Æ A-Xii заедно Снимка: © Getty Images

Милиардерът Илон Мъск и партньорката му Граймс са сложили край на връзката си, която започна преди три години и благодарение на която се роди синът им X Æ A-Xii.

Основателят на SpaceX потвърждава пред Page Six, че е "полу-разделен" с канадската певица, но двамата продължават да поддържат приятелски отношения и ще се грижат заедно за едногодишното си дете.

"Най-вече заради работата ми в SpaceX и Tesla се налага да живея основно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната работа е основно в Лос Анджелис", казва Мъск.

Двамата обявиха публично романтичната си връзка през 2018 г., когато се появиха заедно на благотворителното модно събитие Met Gala в Ню Йорк.

Граймс присъства и на тазгодишното издание на Met Gala, като се появи сама на червения килим. Мъск също беше сред гостите на шоуто, но не се появи пред фоторепортерите.

Технологичният предприемач потвърждава, че двамата се срещат често и са в чудесни отношения, макар че професионалните им задължения ги разделят за дълги периоди от време. През лятото те посетиха Италия, където отпразнуваха заедно 50-тия юбилей на Мъск.

Той има петима синове от предишните си бракове - близнаците Грифин и Ксавие (17), и тризнаците Деймиън, Саксън и Кай (15).

33-годишната Граймс (Клер Буше) се занимава с музика от 2007 г. насам.

В момента тя участва като жури в нов музикален формат на Fox, в който състезателите изпълняват песните си, без да излизат пред публиката - на тяхно място се появяват анимирани "аватари", синхронизирани с телата и гласовете им.


Най-впечатляващите костюми на Met Gala 2021

От Граймс до Гейтс: Жените, които промениха милиардерите


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Между Велики Преслав и Челе ди Булгерия в Италия - 23-ма мотористи сбъдват една мечта

Членовете на IMRG ще предадат специално послание между двата побратимени града

11:22 - 22.06.2024
Важно днес

Кметът на "Илинден" Емил Бранчевски е отстранен

Всички участия следва да се прекратят с началото на мандата

09:02 - 22.06.2024
Бизнес

"Оземпик" вдигна продажбите на по-малък размери дрехи и вече променя модната индустрия

Загубата на тегло кара все повече американци да обновяват гардероба си

08:59 - 22.06.2024