Ирина Шейк и Брадли Купър бяха една от най-магнетичните двойки на Холивуд, преди изненадващо да обявят, че слагат край на връзката си през 2019 г.

Руският модел обаче провокира вълна от спекулации около предполагаемото повторно събиране с бащата на 4-годишната й дъщеря Леа.

Шейк публикува няколко снимки в Instagram-профила си от парти с маски за Хелоуин. На тях се вижда, че тя е в компанията на синеок мъж, който е преоблечен като горила.

Наблюдателни коментатори посочват, че носителят на "Оскар" Брадли Купър е носил ​​​​​​​същия костюм по време на Хелоуин през 2013 и 2017 г.

Ирина Шейк не отрича и не потвърждава официално, че е прекарала нощта на Вси светии в компанията на бившия си партньор, но медиите не спират да спекулират за евентуалното им завръщане.

Снимките на 35-годишната манекенка я показват маскирана като котка. Шейк носи високи кожени ботуши, докато позира на фона на декорирана градина. В Instagram тя е споделила и снимка с десетки опаковки от популярни руски шоколадови десерти, които е решила да раздава за Хелоуин.

Независимо от раздялата през 2019 г., Ирина Шейк признава, че Брадли Купър продължава да е изцяло ангажиран с грижите за малката им дъщеря. И двамата живеят в Ню Йорк, за да могат да си помагат равностойно при отглеждането на детето.

През септември тя коментира пред High Snobiety, че Купър е прекарал почти две седмици на ваканция с детето, без тя да им се обажда по телефона нито веднъж. И двамата родители възпитават Леа стриктно: "Когато тя се нахрани, става от масата, вдига чинията и приборите си, и казва "Благодаря". Без "Благодаря" и "Моля" не получава нищо", коментира Ирина Шейк.

Романтичната й връзка с Брадли Купър започна през 2015 г., а две години по-късно се роди и дъщеря им.

Решението им да сложат край на семейния си живот дойде през лятото на 2019 г. Само няколко месеца по-рано Купър беше на върха на славата си заради успеха на филма "Роди се звезда". Екранното му партньорство с Лейди Гага възпламени множество слухове, че той е започнал връзка с певицата, участваща в главната роля.

Изпълнението на филмовата песен "Shallow" по време на церемонията за "Оскарите" през март 2019 г. още повече ускори спекулациите около любовния живот на Купър.

Въпреки "химията" помежду им - и той, и Лейди Гага отричат твърденията за афера по време на снимките за "Роди се звезда".


Лейди Гага на корицата на Vogue: Дори "Черната вдовица" на Gucci я харесва


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Текстове от партньори

Heineken отлагат събитието си "11 метра до Уембли"

18:55 - 10.05.2024
Важно днес

ВМРО-ДПМНЕ чака "по-разумен" нов кабинет в София, за да преговаря за отстъпки

ВМРО-ДПМНЕ продължава да е против признаването на българите като малцинство

18:30 - 10.05.2024
Важно днес

Как се пише и как се изговаря: правописният речник на БАН вече е онлайн

Около 2,4 млн. думи могат да се намерят в дигитализираното издание

15:52 - 10.05.2024
Кино и сериали

"Шогун" се прицели в награда за "Най-добра драма" и разбърка прогнозите за "Еми"

Ако промени категорията си, сериалът влиза в оспорвана битка с вече сочени за фаворити

15:20 - 10.05.2024
Бизнес

УниКредит сменя предварително дебитните карти на 1 млн. клиенти

Това е резултат от решение на централно ниво

15:16 - 10.05.2024
Важно днес

Русия започва офанзива срещу Харков и откри нов фронт във войната

Украйна твърди, че засега отблъсква руските сили, но сраженията продължават

15:15 - 10.05.2024