Ицо Хазарта получил мафиотско послание Снимка: © Булевард България

Депутатът от "Продължаваме промяната" Ицо Хазарта обяви от трибуната на Народното събрание, че е получил мафиотско послание да не се включва в политиката в подкрепа на Кирил Петков и Асен Василев.

Рапърът, който влезе в парламента от 25 МИР-София, не даде повече подробности, но каза, че това е било "най-голямата мотивация" да продължи да бъде "в един отбор" с лидерите на ПП.

"Някои от вас знаят, че моите занимания са встрани от политиката. Бях поканен в политиката от Кирил Петков. Разказът на Петков защо трябва да се включа обаче не беше достатъчен да повярвам в успеха. Реших най-простичко да попитам – познавам вашите началници, вашите спонсори, и ги питах: „Що за хора са Кирил и Асен? Защо не трябва да им вярваме?“. Знаете ли какъв отговор получих – не получих нито една информация по този въпрос, но получих послание, че ако продължа да подкрепям Петков и Василев, „ще загубя най-ценното нещо, което имам“, каза Христо Петров в понеделник.

"Иска ми се хората, автори на идеята, да получа това послание, да знаят, че това е може би най-силната мотивация да заявя, че моето място е в този отбор. Вярвам в него и съм убеден, че той ще работи за България", каза Ицо Хазарта.

"Знам, че някои от вас имат това поведение и присъствие тук, най-вече защото са получили същото послание, каквото и аз", обърна се той към колегите си от ПП.

"Аз съм нормален човек и изпитвам страх, но както веднъж ми каза Асен Василев: „Има неща в този живот, които са по-важни от страха“.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Полицията в Пловдив издирва шофьорка, блъснала ученичка и избягала

Шофьорката казала на детето да не споделя с никого за катастрофата

20:35 - 21.10.2024
Важно днес

Молдова каза "да" на членството към ЕС след обрат от чужбина в последния момент

При 99,9% обработени протоколи мнозинството молдовци подкрепят членството към ЕС

18:45 - 21.10.2024
Живот

И други знаменитости са замесени в дело срещу "Пъф Деди" за изнасилване на дете

Един от исковете твърди, че рапърът е изнасилил 13-годишно момиче заедно с известен мъж, а популярна жена е наблюдавала

17:50 - 21.10.2024
Кино и сериали

„Бийтълджус Бийтълджус“ е част от А1 Видеотека

Американският игрален филм е продължение на култовата история за семейство Дийтс и пакостливия призрак Бийтълджус, с чиято лудост никой не може да се справи.

16:28 - 21.10.2024
Текстове от партньори

tbi bank добави регулярно захранване към гъвкавата спестовна сметка “Касичка”

Всеки може да създаде до пет „Касички“ за различни спестовни цели, да ги озаглави както пожелае и да зададе крайна цел (дата и нужна сума)

16:02 - 21.10.2024
Важно днес

И Франция връща граничния контрол

Страната е информирала ЕК, че от 1 ноември 2024 г. до края на април 2025 г. ще възстанови проверките по всички свои граници

15:56 - 21.10.2024