“Изкуството на войната”, “Изкуството да живееш”, дори “Изкуството да съблазняваш” и нито една книга посветена на най-трудното изкуство - изкуството да правим подаръци. 

Подаряването е сложна работа -  философска и дълбоко психологическа. Избирайки подарък, вие, в известен смисъл, разкривате и себе си като човек, но и показвате какво мислите за другия. 

Пътищата тук са два - да подарите нещо, което бихте избрали за вас самия и по този начин - директно или индиректно, да внушите на отсрещния човек, че имате общо един с друг. За да имате успех обаче, трябва наистина да си приличате.  

Вторият път е по-трудният - той изисква да познавате човека и да успеете да го изненадате в рамките на неговата ценностна система и интереси. 

Свети Валентин, рождени дни, годишнини - имаме много поводи да подаряваме. Често оставяме решенията за последния момент и тогава факторът “реално и възможно” взима превес над иначе оригиналните ни идеи. 

Gift Come True e сравнително нова платформа за подаръци, която може много да ви помогне, за да структурирате идеи си. Тя се развива постоянно и ние я следим с интерес. 

Това, което наскоро истински ни заинтригува са “Тайните пътувания”, които можете да си подарите или да подарите на ваши приятели.

Ключът е, че нито те, нито вие ще знаете накъде всъщност пътувате, а само че не е добре да сте със спортна ниска кола. 

Освен, че е оригинален, това е и подарък с кауза, който помага за развитието на забравените български села.  Всеки участник получава и  специален подарък, ръчно изработен за него от местните жители на различни села, а средствата, използвани за закупуването на тези подаръци отиват директно при жените, чийто труд е вложен в тяхната направа.

Една седмица преди пътуването ще получите двa плика. В първия ще намерите инструкции за метеорологични условия, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел.

Във втория ще е вашата тайната дестинация. 

Препоръката на Gift Come True е да отворите второто писмо в деня на вашето отпътуване и да следвате инструкциите стъпка по стъпка, за да може изненадата ви да бъде пълна.

Друг нестандартен подарък e пътуване до място, където няма интернет.

Това е за хора, които знаят какво е JOMO (Joy of missing out). Социалните медии ни внушиха, че постоянно пропускаме нещо. Един дозиран стрес, който ни казва, че ако не опресним Фейсбука си, ще изтървем нечий рожден ден, сватба или някоя грандиозна новина. 

След това обаче дойде и умората от постоянното “опресняване” на страници и включване в различни канали. Удоволствието да изтървеш новината за билбордите на Ники Илиев, например, която от няколко дни е превзела шегите в мрежата, е голямо. 

Три нощувки в дървена еко къща сред природата - само с телевизор и без интернет, със сигурност ще ви върнат в детските ви години или в спомените от разказите на родителите ви. И се допускат домашни любимци.

Ако след тези няколко нощи все още сте влюбени, сигурни сме, че нищо не може да ви раздели. 

Като стана дума за билбордове - спомняте ли си времето, в което оригиналната мисъл за изненада стигаше до закупуването на един винил на някой оживен булевард и надпис “Благодарим ви, д-р Николов” на фона на бебешки обувчици.

Сега опциите да кажете “благодаря” на доктора са доста повече и по-лични. Можете да му подарите процедура за релакс, полет с балон, рафтинг и дори възможността да е звезда в уестърн от Дивия Запад в ранчото, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун.

Приятен факт е, че подаръците от Gift Come True могат да бъдат реализирани в рамките на цяла година – няма шанс да изпуснете правилния момент.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Министерството на културата сваля решетките от входа на НС

Вратите са монтирани в нарушение на Закона за културното наследство въпреки искането на НСО

Алисия Викандер е звездата в новия сериал на HBO

"Ирма Веп", или когато границите между роля и реалност изчезнат

OLX отчита скок от 71% в търсенето на имоти с цел наем

Най-търсени са двустайните апартаменти за наем и покупка, а най-слабо търсени са едно- и четиристайни

НС запази поста на Мирослав Иванов и сравни нивото на дебатите в зала с мач на "Светкавица"-Вълчи дол и "Ураган"-Суворово

Десислава Атанасова и Андрей Гюров премериха рейтинга на Народното събрание преди и след ГЕРБ

Ресторантьорите пак са недоволни - този път от ДДС на бирата и виното

Собствениците на заведения и хотели се оплакват от "целенасочен удар срещу бранша"

Видяхте ли "най-ясната снимка на слънцето, заснемана някога от НАСА?". Не, не сте

Автор на кадъра е фотограф, който твърди, че е ползвал снимки от телескопа си и ги е обработил софтуерно

Кой ще купи McDonald's в Русия?

Трима кандидати за сделка. Възможно е тя да е "непарична" - с опция веригата за бързо хранене някога да се завърне