“Изкуството на войната”, “Изкуството да живееш”, дори “Изкуството да съблазняваш” и нито една книга посветена на най-трудното изкуство - изкуството да правим подаръци.

Подаряването е сложна работа - философска и дълбоко психологическа. Избирайки подарък, вие, в известен смисъл, разкривате и себе си като човек, но и показвате какво мислите за другия.

Пътищата тук са два - да подарите нещо, което бихте избрали за вас самия и по този начин - директно или индиректно, да внушите на отсрещния човек, че имате общо един с друг. За да имате успех обаче, трябва наистина да си приличате.

Вторият път е по-трудният - той изисква да познавате човека и да успеете да го изненадате в рамките на неговата ценностна система и интереси.

Свети Валентин, рождени дни, годишнини - имаме много поводи да подаряваме. Често оставяме решенията за последния момент и тогава факторът “реално и възможно” взима превес над иначе оригиналните ни идеи.

Gift Come True e сравнително нова платформа за подаръци, която може много да ви помогне, за да структурирате идеи си. Тя се развива постоянно и ние я следим с интерес.

Това, което наскоро истински ни заинтригува са “Тайните пътувания”, които можете да си подарите или да подарите на ваши приятели.

Ключът е, че нито те, нито вие ще знаете накъде всъщност пътувате, а само че не е добре да сте със спортна ниска кола.

Gift Come True - къде да отидем на почивка в българските села

Освен, че е оригинален, това е и подарък с кауза, който помага за развитието на забравените български села. Всеки участник получава и специален подарък, ръчно изработен за него от местните жители на различни села, а средствата, използвани за закупуването на тези подаръци отиват директно при жените, чийто труд е вложен в тяхната направа.

Една седмица преди пътуването ще получите двa плика. В първия ще намерите инструкции за метеорологични условия, храна, подходящи дрехи, разстояние в километри и време на пътуване до крайната цел.

Във втория ще е вашата тайната дестинация.

Препоръката на Gift Come True е да отворите второто писмо в деня на вашето отпътуване и да следвате инструкциите стъпка по стъпка, за да може изненадата ви да бъде пълна.

Друг нестандартен подарък e пътуване до място, където няма интернет.

Това е за хора, които знаят какво е JOMO (Joy of missing out). Социалните медии ни внушиха, че постоянно пропускаме нещо. Един дозиран стрес, който ни казва, че ако не опресним Фейсбука си, ще изтървем нечий рожден ден, сватба или някоя грандиозна новина.

След това обаче дойде и умората от постоянното “опресняване” на страници и включване в различни канали. Удоволствието да изтървеш новината за билбордите на Ники Илиев, например, която от няколко дни е превзела шегите в мрежата, е голямо.

Три нощувки в дървена еко къща сред природата - само с телевизор и без интернет, със сигурност ще ви върнат в детските ви години или в спомените от разказите на родителите ви. И се допускат домашни любимци.

Gift come true - хижа

Ако след тези няколко нощи все още сте влюбени, сигурни сме, че нищо не може да ви раздели.

Като стана дума за билбордове - спомняте ли си времето, в което оригиналната мисъл за изненада стигаше до закупуването на един винил на някой оживен булевард и надпис “Благодарим ви, д-р Николов” на фона на бебешки обувчици.

Сега опциите да кажете “благодаря” на доктора са доста повече и по-лични. Можете да му подарите процедура за релакс, полет с балон, рафтинг и дори възможността да е звезда в уестърн от Дивия Запад в ранчото, в което е сниман филма „Рамбо 5“ със Силвестър Сталоун.

Gift come true - пътешествие с балон, полет с балон, качване

Приятен факт е, че подаръците от Gift Come True могат да бъдат реализирани в рамките на цяла година – няма шанс да изпуснете правилния момент.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Урсула фон дер Лайен може да се кандидатира за ръководител на НАТО

Според в. "The Sun" редица държави-членки на НАТО са предложили фон дер Лайен да поеме военния съюз

09:32 - 01.04.2023

Xiaomi обави фотоконкурс за любители и професионалисти в България

Големият победител, ще се присъедини към локалния екип от фотографи на Xiaomi

09:08 - 01.04.2023

Андрю Тейт е пуснат под домашен арест след месеци, прекарани в румънския затвор

Андрю Тейт и брат му Тристан спечелиха обжалване и ще бъдат пуснати под домашен арест

09:04 - 01.04.2023

17-годишен ученик е задържан за фалшивите бомбени заплахи

Момчето е изпращало заплахи в сряда, четвъртък и петък

21:26 - 31.03.2023