Популярният ютубър IShowSpeed се включи на живо от София, за да порита топка с Васил Терзиев Снимка: © Screenshot

Световноизвестният ютубър, познат с потребителското си име IShowSpeed, пристигна изненадващо в София, а визитата му създаде истински фурор в столицата. Хиляди негови почитатели се събраха пред сградата на Столичната община, където инфлуенсърът се срещна с кмета на града Васил Терзиев.

19-годишният Дарън Уоткинс младши, известен най-вече като IShowSpeed, се озова в България за живото си излъчване в четвъртък вечер. Той е популярен с това, че се появява в различни точки на света и предава приключенията си в реално време.

Ютубърът документира престоя си в столицата с живо включване, продължило близо 2 часа и 35 минути. За това време той посети българска механа, където опита традиционна българска кухня, магазин за детски играчки, като не пропусна и някои забележителности в София, сред които храм-паметникът "Св. Александър Невски".

Той беше посрещнат в сградата на Столичната община, където се срещна с кмета на града Васил Терзиев. В стрийма IShowSpeed и Терзиев разговаряха за страстта им към футбола, като кметът подари на ютубъра златна топка, подписана от Христо Стоичков, и двамата поритаха в кабинета му.

Провокирани от живото предаване стотици млади фенове на интернет звездата се събраха в центъра на София, като по тази причина имаше и засилено полицейско присъствие. Ютюбърът се появи и на балкона на общината, за да поздрави събрала се долу група тинейджъри, която скандираше името му. Но не слезе при феновете си, а беше изведен от задния вход на сградата.

Към момента на публикуване на тази статия видеото от посещението на IShowSpeed вече има над 2 млн. гледания в YouTube.

Инфлуенсърът с истинско име Дарън Уоткинс младши е родом от Синсинати, Охайо. Стартира канала си в YouTube през 2016 г., когато е едва на 11 години. Първоначално качва гейминг съдържание, но каналът му набира популярност през 2021 г. благодарение на неговите енергични и понякога противоречиви живи предавания и реакции, което дори водят до забрани на профила му в платформите Twitch и Valorant.

През 2022 г. IShowSpeed пренасочва фокуса си повече към футболно съдържание, изразявайки силна подкрепа за Кристиано Роналдо. Това му дава възможност за срещи с Роналдо и участия в големи спортни събития. Той също така подписва договор с Warner Records и през същата година издава сингъла си "World Cup".

Към момента 19-годишният американец има над 24 млн. абонати в YouTube, 16,2 млн. последователи в Instagram и 24,9 млн. последователи в TikTok, което го прави една от най-бързо развиващите се онлайн личности.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024