Камерън Диас стана майка за втори път Снимка: © Getty Images

Актрисата Камерън Диас стана майка за втори път. Холивудската звезда съобщи новината в профила си в Instagram заедно със съпруга си - музиканта Бенджамин Мадън.

"Благословени сме и сме развълнувани да обявим раждането на нашия син Kардинал Мадън“, написа бащата в споделена публикация.

На качената снимка е нарисувана картина, на която е изписано изречението: "Малка птичка ми прошепна" (A little bird whispered to me). Семейството е решило, че не иска да публикува снимка на новата си рожба, за да защити личния живот на детето.

Това е второто дете на 51-годишната Диас и 45-годишния Мадън. Дъщеря им Радикс се роди през 2019 г., като според съобщения в медиите тя е родена чрез сурогатно майчинство. Двойката обаче никога не е коментирала това публично.

Камерън Диас е една от най-успешните холивудски актриси на всички времена. Тя става известна с ролята си във филма "Маската" (The Mask) от 1994 г. Диас участва и в други популярни проекти, сред които "Ангелите на Чарли" (Charlie's Angels), "The Holiday", "Bad Teacher", както и поредицата анимационни филми "Шрек", като озвучава принцеса Фиона.

През 2021 г. звездата обяви, че вече не иска да прави филми, за да се концентрира върху семейството си. Но година по-късно тя се снима в проект с Джейми Фокс, който предстои да излезе по-късно тази година в Netflix. В началото на март беше съобщено, че Диас води преговори с Apple да участва заедно с Киану Рийвс във филма "Outcome“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024
Важно днес

Хиляди излязоха на улиците в Мадрид в подкрепа на премиера Педро Санчес

Санчес ще обяви дали ще остане на премиерския пост в понеделник

09:20 - 28.04.2024
Важно днес

Отбелязваме Цветница - празника с най-много именници у нас

Имен ден празнуват над 364 хил. души у нас

09:03 - 28.04.2024
Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024