Kaufland добавя плодове и зеленчуци към собствената си марка „Брей!“

10 нови български плодове и зеленчуци от 12 различни родни производители стават част от собствената линия продукти на Kaufland - „Брей!“. Всеки един от артикулите отговаря на високите стандарти за качество на лидера в модерната търговия. В богатото портфолио на „Брей!“ вече ще могат да се намерят български: пресен и жълт лук, маруля, моркови, магданоз, копър, спанак, червена ябълка, печурки и чесън.

С увеличаването на броя на продуктите от собствената си марка, Kaufland не просто предоставя на клиентите си проверено качество и свежест, но и доказва своята подкрепа за родните производители през целия процес по отглеждане на продуктите.

12 са българските производители, които се присъединяват към нарастващото семейство на „Брей!“. Всички плодове и зеленчуци, които достигат до хипермаркетите на веригата, са отгледани с много грижа и подлежат на 3-степенен контрол – от засаждането до рафта. В допълнение, качеството на всеки един от тях е стриктно контролирано и гарантирано от международния сертификат за добро производствени практики GLOBAL G.A.P.

„В Kaufland отлично познаваме вкусовете и предпочитанията на българския потребител, който търси и избира родната продукция. Зад решението ни да добавим за първи път продукти от категорията „Плодове и зеленчуци“ стои гаранция за качеството, което предоставяме на клиентите си. Плановете ни за разширяване на собствената ни марка „Брей!“ продължават, като част от нея вече са над 100 продукта.“, коментира търговският директор и член на Управителния съвет на Kaufland България Ялчин Джем.

Ангел Димитров от село Ягодово е сред българските производители, чиито вкусни и качествени продукти са част от богатия асортимент плодове и зеленчуци на Kaufland. Заедно с цялото си семейство, което работи в семейния бизнес, Ангел ще предлага българска къдрава маруля „Брей!“ в хипермаркетите на веригата. Благодарение на партньорството с Kaufland, той реализира почти цялата си продукция и може да планира насажденията си, както и да инвестира в нова техника. Това от своя страна дава директно отражение върху високото качество на предлаганата от семейството продукция.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Борисов: "Мераклии за служебен премиер винаги ще се намерят"

Борисов прехвърли вината за хаоса около назначаването на служебен премиер на ПП-ДБ

09:55 - 29.03.2024
Важно днес

Заместник-омбудсманът Елена Чернева обясни защо е подала оставка

Елена Чернева беше една от 10 личности, сред които президентът Румен Радев има право да избира бъдещ служебен премиер

09:52 - 29.03.2024
Важно днес

Община Марица ще дари средства за транспортирането на загиналите в Германия българи

Общинските съветници са гласували единодушно дарението.

09:12 - 29.03.2024
Бизнес

Алесандро Микеле е новият творчески директор на Valentino

За първи път сред задълженията му ще бъде дизайнът на модни колекции за висшата мода

07:46 - 29.03.2024
Важно днес

Русия отново атакува енергийната инфраструктура на Украйна

При една от атаките е пострадало 5-годишно момиченце

07:46 - 29.03.2024