Снимка: © Kaufland

Kaufland е най-желаният работодател сред търговските вериги в България - според престижната годишна класация Career Show Index за водещите работодатели в страната. Освен като най-атрактивен сред тях в сектора за модерна търговия, Kaufland се нарежда и сред десетте най-добри работодатели у нас.

"Kaufland България получава това признание за цялостната си работодателска политика и на базата на придобитите от компанията за последните три години отличия и сертификации в конкурси и бизнес награди", съобщиха от компанията.

„Гордеем се, че Kaufland България заема челната позиция като работодател сред търговските вериги и че е сред най-добрите работодатели в страната. Тази оценка е много важна за нас, защото е поредно доказателство за високите стандарти в управлението на човешките ресурси, които прилагаме и непрекъснато надграждаме. Нашите служители винаги са били и ще продължават да бъдат първи приоритет за нас. Мисля, че доказахме това по време на кризата с COVID-19, когато не само осигурихме на екипа си всички необходими средства за превенция, но и надградихме доверието на служителите си, че сме сигурен работодател, който ще бъде до тях и в тежките моменти”, коментира Милена Караилиева, HR директор на Kaufland България.

През 2020 Kaufland България за втора поредна година получи сертификация за Топ Работодател от престижната международна независима организация Top Employers Institute. Резултатите от тазгодишната сертификация показаха, че спрямо миналата година компанията значително е подобрила представянето си във всички 10 категории, подлежащи на оценка.

"Зад успехите на Kaufland като работодател стои дългосрочна стратегия за привличане, набиране, обучение, развитие и задържане на кадри. Основен фокус в работодателската политика на компанията е грижата за хората", казват от Kaufland.

Веригата предлага на своя екип от над 6 000 човека сигурно и стабилно работно място, атрактивно възнаграждение, широк пакет от социални придобивки, редица обучения и семинари и много други възможности. Само за 2019 г. компанията е инвестирала над 6 млн. лв. в пакета социални придобивки за своите служители.

"Kaufland предлага и много възможности за кариерно развитие и професионално израстване, а доказателство за това са голямата част от настоящите ръководители, развили се от собствените редици на компанията", споделиха от веригата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Локдаун, но само за неваксинираните: Стратегията на Австрия за Covid-19

Колкото повече се увеличава броят на пациентите в интензивни отделения, толкова повече растат ограниченията срещу неваксинираните

Главната медсестра на "Софиямед" е жената, ваксинирала Борисов, Пеевски и Карадайъ

Магдалена Серафимова е поставила дозите им срещу Covid-19

Метли на рояци и бели престилки: Бисерите от предизборните дебати

Референдум за пандемията, български паспорт за всеки македонец и как да яхнеш метлата 3 пъти за един час в ефира на БНТ

Феноменът "Голямата оставка" в Америка

10,4 милиона предложения за работа. И никой не проявява интерес към тях. 

Прокуратурата разследва лекар по съмнения за фалшиви имунизации

Нарушението в Мадан е открито, когато един от пациентите е поискал да получи истинска ваксина