Kaufland инициира поредица от обучения за студенти от УНСС

Днес се състоя поредното от серия събития, предназначени за студентите от специалност „Търговия“ на Университета за национално и световно стопанство, в които експертите на Kaufland България водят обучения за развитие на професионални и личностни качества. Лекцията е свързана с изграждане на презентационни умения, а в бъдеще обученията ще целят развитие на ефективност, на невербални комуникационни похвати, успешно търсене и намиране на работа и кариерно развитие. Плановете на компанията са през 2022 година да бъдат включени и теми от търговската и логистичната дейност на Kaufland България.

В края на октомври започна първата от поредицата срещи, която бе реализирана в изцяло онлайн среда. Формата на уебинари с допълнителна модерация се запазва и занапред.

Дейностите на Kaufland с направление „Търговия“ в университета са част от дългосрочно сътрудничество за развитие на връзката университет – бизнес чрез различни инициативи с примери от реалната работна среда. По-рано през ноември, компанията заяви намеренията си от 2022 година да бъде домакин на изнесено обучение на студентите и посещение на място в различните й структури, за да даде възможност за надграждане на образованието на възпитаниците на УНСС. Следващ етап от партньорството е разработване на общи менторски програми и създаване на специализирани мастър класове.

През 2020 година Kaufland България подпомогна обновяването на обучителната зала в катедра „Логистика и вериги на доставките“, която беше изцяло подновена, модернизирана и бе осигурено съвременно техническо оборудване.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024
Живот

Таксата от 5 евро за вход във Венеция предизвика объркване и изкара местните на протест

Венеция въведе такса за туристите си. Недоволни обаче се оказаха местните жители

13:46 - 26.04.2024
Важно днес

Депутат от ГЕРБ-СДС подаде оставка, за да стане областен управител

На негово място ще влезе русенски хореограф

13:19 - 26.04.2024