Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в модерната търговия - най-високите очаквания на пaзаруващите, както и на техния все по-разнообразен вкус. Това са филиалите в квартал Слатина в София и Kaufland Силистра.

Важна част от стратегията на компанията е постоянно да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лева.

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне значително за пестене на време за пазаруване. Над 1000 нови артикула влизат в портфолиото на хипермаркета, като цялостно e освежена търговската зала и пренареден асортиментът според най-новите стандарти.

kaufland, софия слатина, силистра, нови хипермаркети, фермерски базар

Витрината за обслужване е подменена с такава от най-ново поколение, осветлението в целия хипермаркет е вече LED, като част от политиката на компанията за устойчиво бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от напълно нови местни и регионални продукти в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят стоки за директна консумация в така наречените ToGo и ТоMix витрини.

kaufland, силистра, слатина, сирена и кашкавал, колбаси щанд

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, за да осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и същевременно прекарване на свободното време, компанията ще предостави достъп до нови услуги в зоната с наематели.

В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на изцяло нов партньор в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива едновременно още един свой клон в Kaufland в кв. Малинова долина. В Kaufland Слатина се открива и друг пилотен обект - мобилни аксесоари ''Фонакс''.

kaulfland postbank, слатина, силистраВ хипермаркета на Kaufland Силистра вече се предлагат близо 1000 нови артикула, изцяло нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, освежаване на търговската зона и цялостно репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от изцяло подновената витрина с обслужване, нова пекарна. За удобство на посетители в Силистра е на разположение нов наемател в бранш оптика, както и модернизирани обекти на останалите наематели.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"18 години стигат" - Футболни фенове организират голям протест навръх конгреса на БФС

Футболните запалянковци смятат, че въпреки подадената оставка на Борислав Михайлов, той продължава да е човекът, който "дърпа конците".

18:02 - 04.03.2024
Важно днес

Пускат движението по новия 13,6 км участък Макреш - Бела от пътя Видин – Ботевград

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков ще направи инспекция на новоизградената отсечка

17:09 - 04.03.2024
Важно днес

Лавини, силни ветрове и свлачища: Екстремно опасно време в Италия и Франция

Рискът от лавини в Италия е от трето ниво, или "значителен", по европейската скала за лавинна опасност. 

16:04 - 04.03.2024
Спорт

Ще бъде ли 2024 последната година за Надал в тениса?

„Сезонът на клей може да е или да не е последен за мен, не съм решил на 100%"

15:50 - 04.03.2024
Европейски дневници

ЕК отпуска на България и Румъния 85 млн. евро за защита на границите

Двете държави ще могат да кандидатстват за допълнително финансиране за съществуващите системи за гранично наблюдение, за покупка на превозни средства и др.

14:38 - 04.03.2024
Живот

Щастливите двойки не се карат по-малко, а по правилния начин

Ключът не е, че щастливите двойки се карат за правилните неща, а че се карат по правилния начин

13:45 - 04.03.2024
Важно днес

Русия привика посланика на Германия заради изтекъл запис на германски военни

Германският министър на отбраната Борис Писториус обвини Русия, че води "информационна война" с цел да създаде разделение в страната

13:33 - 04.03.2024
Важно днес

Унгарският премиер Виктор Орбан ще се срещне с Тръмп

Преди седмици унгарският премиер официално подкрепи кандидатурата на Тръмп за президентския пост в САЩ на изборите през ноември.

12:26 - 04.03.2024
Технологии

Българският езиков модел BgGPT вече може да се ползва свободно

Какво може BgGPT и какъв е замисълът ѝ

12:25 - 04.03.2024