Два обновени хипермаркета Kaufland вече отговарят на последните тенденции в модерната търговия - най-високите очаквания на пaзаруващите, както и на техния все по-разнообразен вкус. Това са филиалите в квартал Слатина в София и Kaufland Силистра.

Важна част от стратегията на компанията е постоянно да модернизира своите обекти, като от началото на годината общият брой е 5 с инвестиция, надхвърляща 16 милиона лева.

Kaufland Слатина ще предложи на клиентите нова зона с 6 каси на самообслужване, което ще помогне значително за пестене на време за пазаруване. Над 1000 нови артикула влизат в портфолиото на хипермаркета, като цялостно e освежена търговската зала и пренареден асортиментът според най-новите стандарти.

Витрината за обслужване е подменена с такава от най-ново поколение, осветлението в целия хипермаркет е вече LED, като част от политиката на компанията за устойчиво бъдеще. Клиентите ще могат да опитат от напълно нови местни и регионални продукти в обособения нов Фермерски пазар, както и да закупят стоки за директна консумация в така наречените ToGo и ТоMix витрини.

Като част от концепцията One Stop Shopping, която Kaufland България следва, за да осигури изцяло нова атмосфера за пазаруване и същевременно прекарване на свободното време, компанията ще предостави достъп до нови услуги в зоната с наематели.

В жк. Слатина, София, клиентите ще могат да се възползват от услугите на изцяло нов партньор в лицето на Пощенска банка - МОМЕНТО центрове за експресно банкиране. Освен там, банката открива едновременно още един свой клон в Kaufland в кв. Малинова долина. В Kaufland Слатина се открива и друг пилотен обект - мобилни аксесоари ''Фонакс''.

В хипермаркета на Kaufland Силистра вече се предлагат близо 1000 нови артикула, изцяло нов Фермерски пазар, ToGo и ToMix витрини, освежаване на търговската зона и цялостно репариране на настилката на паркинга. Клиентите ще се възползват от изцяло подновената витрина с обслужване, нова пекарна. За удобство на посетители в Силистра е на разположение нов наемател в бранш оптика, както и модернизирани обекти на останалите наематели.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Салман Рушди беше нападнат с нож по време на лекция

Нападателят на автора на "Сатанински строфи" е задържан

Българите в чужбина ще гласуват в 733 секции на 2 октомври

На последните избори бяха отчетени 225 785 гласа от чужбина

Бизнесът обвини "Булгаргаз", че купува газ с надценки за септември

Според служебния министър - сделката е станала на "доста добра цена"

Кадри от времето на ГЕРБ се озоваха на ключови позиции в служебния кабинет

Съветници, зам.-министри и нов шеф на тол системата имат стари връзки в ГЕРБ

Disney изпревари Netflix по брой абонати и стана номер едно в стрийминга

Само 16 месеца след пускането ѝ на световния пазар, Disney+ достигна до над 100 милиона абонати - постижение, което отне на Netflix цяло десетилетие.

"Авакс": Интерконекторът ще е готов не по-късно от първата седмица на септември

Строителите твърдят, че са на финала на предаването на обекта

Българското кино пак остана без пари заради скандали и "борба на кланове"

Втори пореден конкурс за финансиране на игрални филми е блокиран в съда

TikTok уж забрани руското съдържание, но то още е достъпно - и в Русия, и у нас

Европейско изследване откри руски акауни, които заобикалят ограниченията

МРРБ "отчете" недовършени обекти по газовата връзка с галерия от площадките

Малко по-рано компанията ICGB съобщи, че всички основни строителни дейности са приключени