Kaufland събра 44 рецепти от деца за деца в книга. Стоичков украси коледните сладки на премиерата

Първата детска кулинарна книга на Kaufland България - „Моето първо кулинарно приключение“ - вече е в магазините на веригата в цялата страна. В нея са събрани 44 интересни и достъпни рецепти и безценни съвети - от подготовката за готвенето, през пазаруването, употребата на съдове и готварски уреди, съхранението на продуктите, до различни готварски техники и интересни факти.

В допълнение има и специален речник, за да могат най-малките още по-бързо да навлязат в света на кулинарията. Всичко това е разказано и с много снимки - за да е още по-лесно да се следват стъпките в подготовката на всяка рецепта. Така книгата се превръща в незаменим помощник в кухнята.


Консултанти на изданието на Kaufland за деца са кулинарните експерти от издателство „Бон Апети“, а в ролята на шеф готвачи влизат деца на служители на ритейлъра. Една от рецептите е приготвена от внучката на легендарния футболист Христо Стоичков – Миа. Тя е и на корицата на книгата. Специално за „Моето първо кулинарно приключение“ първокласничката показва как приготвя плодово тирамису с бял шоколад в 5 лесни стъпки.

На премиерата на книгата Миа беше придружена от своя известен дядо, който без колебание сложи готварска престилка и се включи в планираните кулинарни активности. Стоичков, Миа и още много деца се потопиха в магията на Коледа и украсиха сладки за предстоящите празници.

В празничния декември месец книгата е чудесен коледен подарък за цялото семейство и до 17 декември може да бъде намерена на специална цена от 9,99 лв. в магазините на Kaufland в цялата страна.

За още интересни предложения и промоции в седмичната брошура, вижте ТУК.


Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 служители. През 2023 г. компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места, като приносът ѝ към икономиката е 1,63 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024