Kaufland ще развива магазините си като мултифункционални търговски центрове Снимка: © Kaufland

Kaufland България откри своя десети реновиран филиал за 2022 г. - става дума за хипермаркета в кв. „Малинова долина“, който отворя врати с изцяло променена визия, но и концепция, наречена One Stop Shopping. Чрез нея ритейлърът предоставя на своите клиенти максимален брой стоки и услуги на едно място, превръщайки магазините си в търговски центрове.

Реновираните магазини улесняват клиентите, като им предоставят възможността за голям брой допълнителни услуги на едно място - от аптеки и кафенета, през грижа за здравето до възможност за плащане на битови сметки.

Децата са също важна част от One Stop Shopping концепцията. В непосредствена близост до реновирания магазин в кв. “Малинова долина”, Kaufland България са построили образователна детска площадка като дарение за общината.

„Обновеният ни магазин в кв. „Малинова долина“ въплъщава изцяло нашата One Stop Shopping концепция, която поставя клиента в центъра. Многообразието от предлаганите продукти и услуги под един покрив и на един паркинг осигурява изцяло нова атмосфера за пазаруване и превръща Kaufland в мултифункционален търговски център. Това е посоката, в която ще се развиват магазините ни и занапред, защото сме дълбоко убедени, че бъдещето на ритейла е в диалога с клиентите ни – ние слушаме, разбираме и откликваме на нуждите, очакванията и интересите на нашите клиенти и работим за максимално тяхно улеснение“, споделя Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Kaufland България.

Към разширения асортимент на реновирания си магазин Kaufland Малинова долина, ритейлърът прибавя и първата по рода си в България микрооранжерия за отглеждани на място подправки. Иновативното съоръжение позволява на клиентите да проследят растежа на подправките в изцяло контролирана 100% екологична среда. Тя дава възможност да се разкрие пълният хранителен потенциал на растенията,като свежда до минимум използването на природни ресурси – с 95% се намалява консумацията на вода за отглеждането на растенията, а заради липсата на логистични курсове, въглеродните емисии също са сведени до минимум. Достигналите зрялост подправки са готови както за директна консумация, така и за последващо разсаждане в саксия (Микрооранжерия с екологично чисти подправки в Kaufland).

Сред останалите подобрения в асортимента, които новият хипермаркет предлага на своите клиенти, са прясно опушени на място меса и риба, печено цяло пиле и прясно изпечен хляб с жив квас. Специално място в магазина е предоставено за продукти на стартъп компании.

Детската площадка, изградена в кв. “Малинова долина” е предназначена за деца от 5 до 12 годишна възраст и е снабдена с множество атрактивни съоръжения, в това число – въжена пирамида, висока 3,5 м и „въжен тролей“ с дължина 26 м . Акцент в нея е и образователният елемент – 12 пейки са изписани със специални екологични послания, насочени към най-малките. Инвестицията за реализацията на проекта е за близо 190 000 лева.

Kaufland направи нова образователна детска площадка в Малинова долина

Образователната площадка на Kaufland България е част от плановете на компанията за строителство и реконструкция на общински детски площадки в цялата страна. Тя носи името на малкия енот Kuniboo, който е талисман на собствената едноименна марка продукти на ритейлъра, предназначени за бебета и деца. Заради ефективните и целенасочени устойчиви политики, насочени към добруването на децата, неотдавна компанията получи отличието „Компания приятел на детето“, връчвано след обстоен одит от Национална мрежа на децата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Между Велики Преслав и Челе ди Булгерия в Италия - 23-ма мотористи сбъдват една мечта

Членовете на IMRG ще предадат специално послание между двата побратимени града

11:22 - 22.06.2024
Важно днес

Кметът на "Илинден" Емил Бранчевски е отстранен

Всички участия следва да се прекратят с началото на мандата

09:02 - 22.06.2024
Бизнес

"Оземпик" вдигна продажбите на по-малък размери дрехи и вече променя модната индустрия

Загубата на тегло кара все повече американци да обновяват гардероба си

08:59 - 22.06.2024