Снимка: © Kaufland

Великден идва след по-малко от седмица, а по този повод Kaufland България предлага традиционен български козунак със собствената си марка „Брей!“.

Той вече е наличен във всички 60 хипермаркета на Kaufland в страната и ще се предлага целогодишно. Козунакът е приготвен по традиционна българска рецепта – ръчно плетен, със стафиди и български локум, без изкуствени оцветители. Преминал е проверка за контрол на качество, преди да достигне до рафтовете на хипермаркетите.

Козунакът „Брей!“ е поредното допълнение към богатия асортимент от традиционни български продукти, които Kaufland предлага на клиентите си за Великден. Сред тях са още яйца, млечни продукти и месо, които са с изцяло български произход. Те също са с марка „Брей!“ и са с доказано добро съотношение между високо качество и конкурентна цена, казват от Kaufland България.

„Преминахме през сериозни проучвания на пазара, за да формираме идеята и визията на козунака. Искахме да предложим продукт, който да бъде с допълнителна стойност за клиентите ни и да бъде уникален за нашата компания. След многократни тестове на възложените изисквания към доставчика за съдържание, визия и вкус, три месеца по-късно имаме готов продукт с високо качество и автентичен български вкус, на който потребителите ще могат да се насладят на великденската си трапеза.“, споделят от компанията.

Марката „Брей“ бе представена в средата на 2020 г. и за по-малко от година брандът е с 87% разпознаваемост сред българските потребители. Продуктите с марката на Kaufland са близо 100 - млечни и месни, основни храни, напитки и други. За формирането на продуктовия асортимент на „Брей!“ Kaufland си партнира с 28 производители, а тяхната продукция идва от над 15 региона в страната.

„Създаването на „Брей!“ е продължение на стремежа на Kaufland България да утвърждава продуктите с национален вкус и традиционните за българската трапеза рецепти. По този начин компанията подкрепя произведените у нас стоки и предлага качествени български продукти, които родният потребител цени и търси“, казват от Kaufland.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Петте книги на 2021 г., които Бил Гейтс препоръчва за четене

От историята на CRISPR до новия роман от автора на "Марсианецът"

Тежка катастрофа край Враца с две жертви и дете в тежко състояние

Семейство загина след сблъсък с тир, влязъл в насрещното

Преговорите за новата власт: Какво предлагат партиите в сектори "Национална сигурност" и "Спорт"

Четирите преговарящи партии продължават с дискусиите в отделните панели

House of Gucci: Този път не се роди звезда

Филмът с Лейди Гага разочарова, а обещаваше да е заглавието на годината

България отива на Евровизия 2022 с вокалиста на "Rainbow" Рони Ромеро

Групата Intelligent Music Project ще ни представлява в Торино с рок парче, песента им съвсем скоро ще бъде представена пред публиката

НСлС: Открито е тялото на 45-а жертва от катастрофата на АМ "Струма"

Отхвърлена е версията за още един спасен човек

Нов мутирал вариант на SARS-CoV-2 притесни света: Какво знаем за B.1.1.529

СЗО свика спешно заседание, Европа вече се затваря за южноафриканските страни