Killing Eve се завръща по-рано от очакваното заради Covid-19

Очарователната Виланел отново е тук - в трейлъра на третия сезон на Killing Eve, един от най-добрите оригинални сериали от последните години.

За разлика от много филмови и ТВ продукции, чиито премиери бяха отложени заради пандемията от новия коронавирус, сериалът със Сандра О и Джоуди Комър ще се появи още на 12 април - две седмици по-рано от планирания си график в САЩ.

Последният сезон приключи в кръв след кулминацията на напрежението между двете главни героини - наемната убийца Виланел и агента от MI5 Ийв Поластри.

"Току-що преминах през много тежка раздяла. Осъзнавам едно нещо за моята бивша - сега съм много по-щастлива, откакто тя е мъртва", казва Виланел в трейлъра, преди менторът й Константин да се появи отново, за да разсее илюзиите й.

Още повече налудничав смях, черен хумор и магнетично преследване между дъждовните улици на Лондон и аристократични имения в Испания - това показват първите кадри от новия сезон на сериала.

Killing Eve донесе "Златен Глобус" на Сандра О за най-добра женска роля през 2019, "Еми" за Джоуди Комър, и три награди БАФТА за най-добър драматичен сериал, най-добра главна женска роля (Комър) и най-добра поддържаща роля (за Фиона Шоу).

Новият шоурънър на сериала е Сюзан Хийткоут, която ще замени досегашния основен сценарист Фийби Уолър-Бридж (Fleabag) и ще е изпълнителен продуцент на третия сезон. Досега тя е работила по сериали като Fear the Walking Dead (AMC) и See (за Apple TV+).


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Руски прокурори искат Алла Пугачова да бъде обявена за "чуждестранен агент"

През юли 2022 г. Русия разшири понятието "чуждестранен агент" като за такъв се смята всеки, който е "под чуждестранно влияние".

16:10 - 29.03.2024
Култура

Бийонсе пусна нов кънтри албум. С какво "Cowboy Carter" впечатли и феновете, и критиците

Новият албум на Бийонсе включва кавъри на The Beatles и Доли Партън

15:55 - 29.03.2024
Важно днес

По спешност НС отваря "врата" за ръководителите на БНБ и Сметната палата да станат служебни премиери

Аварийни промени в 3 закона по предложение на ГЕРБ и ДПС

15:20 - 29.03.2024
Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024