Очарователната Виланел отново е тук - в трейлъра на третия сезон на Killing Eve, един от най-добрите оригинални сериали от последните години. 

За разлика от много филмови и ТВ продукции, чиито премиери бяха отложени заради пандемията от новия коронавирус, сериалът със Сандра О и Джоуди Комър ще се появи още на 12 април - две седмици по-рано от планирания си график в САЩ. 

Последният сезон приключи в кръв след кулминацията на напрежението между двете главни героини - наемната убийца Виланел и агента от MI5 Ийв Поластри. 

"Току-що преминах през много тежка раздяла. Осъзнавам едно нещо за моята бивша - сега съм много по-щастлива, откакто тя е мъртва", казва Виланел в трейлъра, преди менторът й Константин да се появи отново, за да разсее илюзиите й. 

Още повече налудничав смях, черен хумор и магнетично преследване между дъждовните улици на Лондон и аристократични имения в Испания - това показват първите кадри от новия сезон на сериала. 

Killing Eve донесе "Златен Глобус" на Сандра О за най-добра женска роля през 2019, "Еми" за Джоуди Комър, и три награди БАФТА за най-добър драматичен сериал, най-добра главна женска роля (Комър) и най-добра поддържаща роля (за Фиона Шоу). 

Новият шоурънър на сериала е Сюзан Хийткоут, която ще замени досегашния основен сценарист Фийби Уолър-Бридж (Fleabag) и ще е изпълнителен продуцент на третия сезон. Досега тя е работила по сериали като Fear the Walking Dead (AMC) и See (за Apple TV+). 


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Прочети