"Лео, ела да ти покажа нещо": Дори Джеф Безос ревнува жена си от Ди Каприо

Какво прави един от най-богатите мъже в света, когато жена му флиртува с Леонардо ди Каприо пред очите на всички? Ревнува и показва мускули, разбира се.

Джеф Безос се оказа герой на комична ситуация, след като приятелката му Лорън Санчес беше снимана да кокетничи с носителя на "Оскар" по време на гала-вечеря в Лос Анджелис.

Клипът показва как 51-годишната бивша журналистка стои в непосредствена близост до Ди Каприо, усмихва се "влюбено" и попива всяка дума, докато Безос стои зад гърба й и наблюдава сцената. Актьорът изглежда стои върху по-висока платформа, като се извисява с една глава над Безос и партньорката му.

Видеото е споделено в Twitter първо от репортер на сп. Variety с коментара "Как мислите, дали Лео ще лети в Космоса?", препращайки към PR-кампанията на милиардера за популяризиране на услугите на Blue Origin за космически туризъм.

Междувременно клипът попада в канала на блога за новини от спорта и шоубизнеса Barstool Sports, откъдето се превръща във фурор.

"Безос изглежда така, сякаш всеки момент Лео ще го прати до бара, за да донесе питиета за него и мацката", пише комикът The Kid Mero в коментар към туита.

"Намери си някой, който да те гледа така, както приятелката на Джеф Безос гледа към Лео ди Каприо", пише друг потребител.

"Лео ще остане без акаунт в Amazon Prime", шегуват се други.

"Няма значение дали имаш милиарди... Въпреки всичко не можеш да се мериш с Лео", коментират още от хората, споделили клипа.

Реакцията, която получи повече коментари и споделяния от оригиналния клип, обаче дойде от страна на самия Джеф Безос.

"Лео, ела насам, искам да ти покажа едно нещо...", пише той в официалния си профил в Twitter, като споделя своя снимка с пътен знак "ОПАСНОСТ! Стръмен склон. Фатално пропадане".

На снимката Безос е полугол, носи червени шорти и демонстрира добре тренирани мускули на ръцете. Туитът му е споделен над 47 000 пъти и има повече от 175 000 харесвания.

Основателят на Amazon започна да посещава светски събития в Холивуд от 2019-2020 г., когато обяви публично връзката си с Лорън Санчес и се разведе с дългогодишната си съпруга Маккензи. В началото на 2020 той постави рекорд за най-скъпа сделка в Лос Анджелис, след като придоби някогашното имение на Джак Уорнър (Warner Bros.) в Бевърли Хилс.

Отношенията на Безос с елита на американското кино обаче не са особено топли - актьорът Том Ханкс разкри наскоро, че е получил предложение да се включи в полет на Blue Origin, но ако си плати билета...

Том Ханкс се подигра на Джеф Безос заради покана да плати $28 млн. за пътуване в Космоса

Събитието Art + Film gala, на което семейството се среща с Леонардо ди Каприо, се случва в музея на художествените изкуства в Лос Анджелис в чест на художниците Ейми Шералд и Кехинде Уайли, и режисьора Стивън Спилбърг. На червения килим се събраха доста звезди от ранга на Джаред Лето, Даян Кийтън, Майли Сайръс, Ел Фанинг, Lil Nas X, Флорънс Уелч, Ридли Скот, Серина Уилямс и съпруга й Алексис Оханиан, Дакота Джонсън, Бенедикт Къмбърбач и др.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Казусът Благовест Георгиев: Може ли Столичният общинският съвет да изключи съветник?

В началото на април Георгиев участва в пътен инцидент, а впоследствие се опита да избяга от местопроизшествието.

16:23 - 20.04.2024
Живот

Тейлър Суифт и разбитите сърца, или какво казват терапевти за 5-те фази на скръбта

Скръбта в действителност е по-малко предвидима

11:05 - 20.04.2024
Важно днес

Със 75 км/ч. над допустимата скорост е шофирал убиецът на треньора Ферарио Спасов

Футболният треньор Ферарио Спасов (61 г.) загина в катастрофа край Велико Търново през ноември миналата година.

10:23 - 20.04.2024
GEN Z дневници

VOL. 18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024