Лео ди Каприо излиза с 27-годишната Джиджи Хадид и интернет отказва да повярва Снимка: © Getty Images

Леонардо ди Каприо е един от най-талантливите актьори на своето поколение, но в попкултурата той ще остане известен завинаги с друго свое "постижение" - да излиза само с фотомодели или актриси до 25-годишна възраст.

От Жизел Бюндхен и Бар Рефаели до Камила Мороне - странната математика в любовния живот на Ди Каприо е вдъхновила не едно и две meme-та онлайн, като в подфорума за инфографики на Reddit дори се появи нагледно доказателство за съществуването на възрастов "лимит" на приятелките на актьора.

Инфографика - възрастта на момичетата, с които Леонардо ди Каприо е имал връзка

Затова когато американските издания Page Six и People публикува информация, че Ди Каприо е започнал връзка с 27-годишната манекенка Джиджи Хадид, Twitter беше залят с шеги и коментари заради нарушеното "табу".

Последната връзка на носителя на "Оскар" с Камила Мороне приключи през август 2022 г., след като двамата прекараха близо пет години заедно. Мороне е с 23 години по-млада от бившия си партньор, а по ирония - краят на отношенията им настъпи само два месеца след като тя отбеляза 25-тия си рожден ден.

Според Page Six - Леонардо ди Каприо вече има отношения с Джиджи Хадид, в чиято компания е забелязан по време на събитие от Седмицата на модата в Ню Йорк. Медията се позовава на свои източници, според които двамата "не бързат" във връзката си и "все още се опознават".

Слуховете обаче бяха достатъчни за превръщането на историята във meme-генератор.

Някои от коментарите в Twitter подозират, че изтеклите снимки от близостта между Ди Каприо и Хадид са само PR-акция на екипа на актьора заради натрапчивите подигравки с подбора му на жени.

"Леонардо ди Каприо се показва пред папараците с Джиджи Хадид, само за да заглуши коментарите за 25-годишните му приятелки. След два месеца ще се появи пак с 20-годишна моделка, залагам на това", коментира жена в Twitter.

"Интернет изтормози Леонардо ди Каприо до таква степен, че да го накара да направи компромис и да излезе с жена на 27 години", пише друг.

Някои от meme-тата се базират на данни от Google Trends, в които се вижда доста ясен пик на търсенето на информация за възрастта на Джиджи Хадид през последните няколко дни.

"Инфлацията е толкова тежка, че Лео ди Каприо вече излиза с 27-годишни", шегува се друг коментатор в Twitter.

Темата за любовните връзки на актьора беше вкарана и в сценария на наградите Emmy, когато комикът от SNL Кенан Томпсън се обърна към актрисата Зендея от Euphoria и каза: "Тя тъкмо навърши 26 години, а 26 години е особена възраст за Холивуд. Достатъчно млада си, за да играеш гимназистка, но си твърде възрастна, за да излизаш с Леонардо ди Каприо".

"Лео ди Каприо след връзката с Джиджи Хадид, за която знае, че е на 27":

Доскоро Хадид беше във връзка със Зейн Малик - певец от бившата британска група One Direction, от когото тя има 2-годишна дъщеря. Отношенията им обаче са се разпаднали окончателно, след като през 2021 г. нейната майка Йоланда Хадид обвинява Малик във физическо посегателство по време на спор и завежда дело срещу него.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Борисов и Пеевски в синхрон видяха нова коалиция в парламента

Повод стана предложението за отстраняването на Росен Желязков

10:02 - 25.04.2024
Важно днес

Цензура или скъп хонорар? За какво е последният медиен скандал в Италия

Италиански писател обвинява RAI и Джорджа Мелони, тя пусна спорната му реч във фейсбук

08:19 - 25.04.2024
Важно днес

Могат ли испанските крайнодесни да свалят премиера Санчес с компромат срещу жена му

Педро Санчес временно спира да изпълнява публичните си задължения

07:25 - 25.04.2024
Важно днес

Кандидатът на опозиционната ВМР0-ДПМНЕ с най-много гласове на президентските избори в Северна Македония (Обновена на 25 април)

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024