Когато гледаме домашно кино, основното ни изискване винаги е високо качество на картината. Когато сме въвлечени в света на видеоигрите, се нуждаем от супер звук, който да ни позволява да чуваме стъпките на съперника и да реагираме светкавично. Пикселите и звукът са и първостепенните компоненти за най-доброто изживяване на поредния футболен мач от Европейското или тенис двубой на Уимбълдън.

Телевизорите вече не са това, което бяха преди, но пак остава много трудно да намериш перфектния, който да отговаря на всичките ти изисквания. LG предлагат телевизорите LG OLED, които дават най-качественото преживяване и на любителите на киното, и на спортните фенове, и на тези, решили да преминат през „портала“ на гейминг световете.

За да бъдем напълно въвлечени в една история, е нужно да се пренесем изцяло в центъра на събитията. Винаги е много дразнещо, когато странични фактори ни разсейват и развалят удоволствието от гледането. Затова LG OLED ни вкарват в действието на екрана с безкраен контраст и изпъкваща картина, а в същото време за очите ни се грижат „self-lit” пикселите, позволяващи по-дълго гледане без умора.

Много телевизори притежават функцията за допълнително подсилване на плавността на движението, което невинаги е подходящо. LG OLED изключва тази настройка чрез опцията FILMMAKER MODE.

Всички си спомняме meme-овете за последните епизоди на „Game of Thrones“, в които тъмнината беше превзела напълно екрана, а героите се губеха някъде в нея. С LG OLED фината настройка на всички цветови характеристики е в ръцете на гледащия, който може да ги управлява, както пожелае. Както знаем, за киното компромиси не трябва да се правят.

При положение че зрителят просто иска да се отпусне и да бъде въвлечен в събитията, модерният процесор α7 от 4-то поколение за 4K ще се погрижи автоматично да калибрира всичко по оптимален начин.

LG OLED77C12LA 4K HDR Smart OLED TV и моделите от серията - общо шест телевизора - позволяват максимално извличане на потенциала на картината и удоволствие от гледането.

LG OLED телевизорът разполага и с умната система ThinQ AI. С нея той може да се контролира с гласови команди. Има и още много функции, достъпни за всички ThinQ AI съвместими уреди на LG, което създава предпоставки за един модерен, удобен и умен дом.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ивайло Дончев - фотографът на "летящите" хора

Срещаме се с Ивайло, за да си поговорим за силата на предизвикателствата в личната еволюция, какво му помага да си организира ежедневието, какво го държи продуктивен

"Отровата винаги оставя следа": Документалният филм "Навални" ще е достъпен в HBO Max

"Отровата винаги оставя следа" казват създателите на продукцията

Папа Франциск към Петков: Корупцията е болест, а младите политици са единственият начин тя да бъде изкоренена

Министър-председателят е в Рим и Ватикана за традиционно по повод 24 май посещение

Животът в Русия след инвазията: зловещи затворени витрини и масов страх от мобилизация

Войната в Украйна застигна и Русия - не с крилати ракети, а под формата на санкции, които промениха животът в страната

Зеленски пред Давос: Украйна се нуждае от поне 5 млрд. долара месечно и още оръжия

Украинският президент се включи онлайн в Световния икономически форум

Байдън: САЩ са готови да защитят Тайван с военна сила

Според Байдън няма опасност подобно събитие скоро да се случи

Кирил Петков ще търси подкрепа и от опозицията по въпроса за Северна Македония

"Бъдещето на нашата съседка е толкова важен въпрос, че дори коалицията няма право сама да го направи", каза Петков

Доживотен затвор: Украински съд осъди първи руски войник за убийство на цивилен гражданин

Присъдата е по първото дело за военни престъпления, извършени от руски бойци от началото на войната на Русия в Украйна