Когато гледаме домашно кино, основното ни изискване винаги е високо качество на картината. Когато сме въвлечени в света на видеоигрите, се нуждаем от супер звук, който да ни позволява да чуваме стъпките на съперника и да реагираме светкавично. Пикселите и звукът са и първостепенните компоненти за най-доброто изживяване на поредния футболен мач от Европейското или тенис двубой на Уимбълдън.

Телевизорите вече не са това, което бяха преди, но пак остава много трудно да намериш перфектния, който да отговаря на всичките ти изисквания. LG предлагат телевизорите LG OLED, които дават най-качественото преживяване и на любителите на киното, и на спортните фенове, и на тези, решили да преминат през „портала“ на гейминг световете.

За да бъдем напълно въвлечени в една история, е нужно да се пренесем изцяло в центъра на събитията. Винаги е много дразнещо, когато странични фактори ни разсейват и развалят удоволствието от гледането. Затова LG OLED ни вкарват в действието на екрана с безкраен контраст и изпъкваща картина, а в същото време за очите ни се грижат „self-lit” пикселите, позволяващи по-дълго гледане без умора.

Много телевизори притежават функцията за допълнително подсилване на плавността на движението, което невинаги е подходящо. LG OLED изключва тази настройка чрез опцията FILMMAKER MODE.

Всички си спомняме meme-овете за последните епизоди на „Game of Thrones“, в които тъмнината беше превзела напълно екрана, а героите се губеха някъде в нея. С LG OLED фината настройка на всички цветови характеристики е в ръцете на гледащия, който може да ги управлява, както пожелае. Както знаем, за киното компромиси не трябва да се правят.

При положение че зрителят просто иска да се отпусне и да бъде въвлечен в събитията, модерният процесор α7 от 4-то поколение за 4K ще се погрижи автоматично да калибрира всичко по оптимален начин.

LG OLED77C12LA 4K HDR Smart OLED TV и моделите от серията - общо шест телевизора - позволяват максимално извличане на потенциала на картината и удоволствие от гледането.

LG OLED телевизорът разполага и с умната система ThinQ AI. С нея той може да се контролира с гласови команди. Има и още много функции, достъпни за всички ThinQ AI съвместими уреди на LG, което създава предпоставки за един модерен, удобен и умен дом.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ивайло Христов: Ще има български филм с "Оскар", когато има пари

Режисьорът на "Страх" определи като "буря в чаша вода" критиките на Теодор Ушев към избора на българското предложение за наградите

2,4 млрд. лв. от Плана за възстановяване са само за въглищните региони

Перник, Стара Загора и Кюстендил ще получат целева подкрепа

Весела Казакова, Мина Милева и "наказателният вот" срещу филмите им в България

"Това е наказание срещу успеха на всички, които светът призна - и то западният свят"

Изследване от Швеция: Covid-19 засяга по-малко хора, ако близките им са ваксинирани

Ваксините играят ключова роля не само за индивидуалната, но и за колективната защита във високорискова среда

Вирусолозите предлагат по-строги мерки: "Ние сме в извънредна ситуация"

"Излизането от тази вълна зависи от нашето разумно поведение като общество"