Мадона месец след болницата: Разбрах колко съм щастлива, че съм жива Снимка: © Getty

„Разбрах колко съм щастлива, че съм жива“. Това сподели Мадона в благодарствена публикация в Instagram месец, след като се разболя и се лекува в интерзивно отделение в болница от сериозна бактериална инфекция. Поп иконата благодари на феновете и близките си за подкрепата и сподели, че любовта на приятелите и семейството ѝ се е оказала „най-доброто лекарство“.

64-годишната певица беше настанена в интензивно болнично отделение заради „сериозна бактериална инфекция“ в края на юни. Здравословното ѝ състояние стана причина за отлагането на дългоочакваното ѝ световно турне „Celebration“, с което звездата планира да отбележи своите 40 години на сцена. То трябваше да започне на 15 юли от Ванкувър, Канада.

Instagram изявлението на Мадона се появи месец след хоспитализaцията. В публикацията Кралицата на поп музиката, както често я наричат, казва, че майчинството ѝ е изглеждало като „безкрайно даване“ до момента, в който децата ѝ застават до нея, когато тя се разболява сериозно.

„Децата ми наистина се появиха за мен. Видях страна от тях, която никога преди не бях виждала. Това промени всичко“, отбеляза певицата и публикува свои снимки с две от шестте си деца - Лурдес Леон и Дейвид Банда.

Мадона благодари и на своя дългогодишен мениджър Гай Осиъри. Изглежда, че той ѝ е подарил фотография, направена от Анди Уорхол. На снимката се вижда Кийт Харинг, облечен в яке, на гърба на което е нарисувано лицето на Майкъл Джексън.

Именно Осиъри на 28 юни обяви, че здравословното състояние на звездата е влошено и ѝ предстои „няколкодневен престой в интензивното отделение“. Той не пропусна да успокои феновете, че „здравето ѝ се подобрява, но все още е под лекарски грижи“, като ги увери, че се очаква Мадона да се възстанови напълно.

Мадона сподели, че е изхлипала, когато е отворила подаръка на своя мениджър, „защото разбрах каква късметлийка съм, че познавам тези хора и толкова много други, които също ги няма”. Певицата определя Майкъл Джексън като „артист, докоснал толкова много животи, включително моя собствен“.

По-рано през юли Мадона каза, че се възстановява. „Фокусът ми сега е моето здраве", обясни тя.

„Не исках да разочаровам никого, който си е купил билети за моето турне. Също така не исках да разочаровам хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, за да създадат шоуто ми. Мразя да разочаровам когото и да било”, допълни още Мадона.

Първият концерт от европейската част на турнето на звездата, посветено на 40-годишнината от излизането на първия ѝ сингъл - Holiday, трябва да се състои в Лондон в на 14 октомври.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024