"Двама души с гигантско его": Медиите събраха Тейлър Суифт и фронтмена на The 1975 Снимка: © Getty Images

Раздялата на Тейлър Суифт с Джо Алуин стана повод за всевъзможни спекулации около следващия партньор на попзвездата - а медиите във Великобритания и САЩ твърдят, че вече са разкрили новата ѝ любов.

The Sun твърди, че Суифт е "лудо влюбена" в музиканта и фронтмен на The 1975 Мати Хийли. Връзката им е "в самото си начало", твърдят източниците им, но според тях и двамата се чувстват страхотно заедно и са "истински горди и развълнувани" от любовта си.

През януари майката на Хийли, актрисата Денис Уелч, публикува своя снимка с Тейлър Суифт зад кулисите на концерт на 1975, на която се вижда как двете жени са прегърнати и усмихнати. По същото време Суифт се появява с изненадващо изпълнение на сцената на групата на Хийли.

Малко след статията в The Sun, според която Хийли смята да придружава Суифт в следващите дни от турнето ѝ, феновете действително забелязват певеца сред публиката на неин концерт, което провокира още повече коментари за предполагамата им връзка.

 The 1975 Мати Хийли, Тейлър Суифт

Проблемът? Мати Хийли е третият човек, за когото медиите спекулират, че е спечелил сърцето на звездата от април насам.

31-годишният актьор Дилан О'Брайън влезе в полезрението на папараците, след като беше забелязан да излиза от апартамента на Тейлър Суифт в Ню Йорк, а скоро след това започнаха да се разпространяват слухове за нейна връзка с пилота от Formula 1 Фернандо Алонсо...

Мати Хийли и Тейлър Суифт се познават от 2014 г. и още тогава има предположения за нещо повече от приятелство. През 2016 г. Хийли баче описва идеята за любовна връзка със Суифт като "нещо, което би го лишило от мъжественост и сили" заради сблъсъка на "двама души с гигантско его, от който той няма да излезе победител".

Контрастът между двамата трудно може да бъде по-силен.

Суифт се радва на масова популярност и изгражда силен феминистичен образ, тя е дисциплинирана и взискателна, като вплита в музиката си дълбоко персонални и автентични преживявания. Колкото до Хийли - той е провокатор и в сценичното си присъствие, и в хапливите си коментари пред медиите.

Роден в семейство на актьори, Хийли е изгонен от частно училище заради агресивно поведение и повече не се връща в клас. На 13 г. той създава The 1975, a десет години по-късно групата издава първите си песни през своя лейбъл Dirty Hit.

Музикантът не крие проблемите си с алкохолна и наркотична зависимост, заради които е лежал в рехабилитационна клиника през 2017 г.

Често излиза на сцената с цигари и бутилка вино, известен е с това, че обича да целува мъже и жени от публиката по време на изпълненията си.

През февруари 2023 г. той дава интервю в подкаста на Адам Фрийдланд, в което успява да засегне толкова много популярни личности и общности, че го обвиняват едновремнно в расизъм, хомофобия и женомразие, а епизодът е свален от Apple и Spotify.

"Да обвиниш жена, че излиза с Мати Хийли, би трябвало да се квалифицира като клевета и оскърбление от най-висока степен", иронично коментира фен в Twitter.

Ако нещо събира Суифт и Хийли - то е интересът им към музиката. 1975 участват в процеса по създаването на албума на Тейлър Суифт "Midnights", макар че общата им музика така и не излиза. Двамата имат и общ продуцент.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024
Живот

Рецепта за козунак? А какво ще кажете за козуначени мъфини

Великден през 2024 година звучи като време за по-практично приготвяне на храна

10:04 - 27.04.2024
Спорт

5 домашни упражнения, след които да се почувствате 5 пъти по-добре

Карин Околие ни показа няколко упражнения с DAJLIEN - колекцията за домашни тренировки на IKEA

09:29 - 27.04.2024
Важно днес

Fitch: Отлагане на членството в еврозоната, може да се отрази негативно на рейтинга на България

Според Fitch България ще изпълни всички критерии до края на 2024 година

09:10 - 27.04.2024