Мирослава Иванова се връща в Нова ТВ като ко-водеща на "Здравей, България"

Журналистката Мирослава Иванова се завръща в Нова ТВ и ще води сутрешния блок "Здравей, България" заедно с Виктор Николаев от 21 юни.

До април 2020 г. тя водеше съботно-неделното предаване "Събуди се", но изненадващо беше свалена от ефир, едновременно с отстраняването на още няколко репортери и продуценти от медията. По това време директор на "Информация" в Нова ТВ беше Ива Стоянова, а собственици - братята Кирил и Георги Домусчиеви.

Мирослава Иванова е дългогодишен политически и парламентарен репортер, като беше един от малкото журналисти в Нова ТВ с политически публицистичен профил.

Тя ще заеме мястото на Лора Инджова, която "продължава своето професионално развитие в Нова Броудкастинг Груп", според официалното съобщение на медията.

„Вярвам, че се връщам у дома“, казва Мирослава Иванова, цитирана от Нова ТВ.

В телевизията ще се върне и Марина Цекова, която от 12 юни ще заеме мястото на досегашната водеща на "Събуди се" Мартина Ганчева. Според съобщението на медията - Ганчева се разделя с компанията по собствено желание.

Марина Цекова напусна Нова ТВ в края на 2020 г., като за кратко беше лице на новините на bTV. Тя е съпруга на водещия на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев.

„В професионалния ми живот NOVA винаги е била в ролята не само на работодател, но и на партньор. Някой, готов да те мотивира, да повярва в теб и да ти даде нова цел, която да осмисли пътя напред", казва Цекова, цитирана от медията.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Могат ли испанските крайнодесни да свалят премиера Санчес с компромат срещу жена му

Педро Санчес временно спира да изпълнява публичните си задължения

07:25 - 25.04.2024
Важно днес

Кандидатът на опозиционната ВМР0-ДПМНЕ с най-много гласове на президентските избори в Северна Македония (Обновена на 25 април)

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024