Роботът, който ще изчисти и паркета, и килима с лекота Снимка: © iRobot Bulgaria

Дали заради Черния петък или заради идващата зима, ноември е месецът, в който се оглеждаме за нов телевизор, прахосмукачка или друг електроуред. Разбира се, винаги имате възмножност някои неща да ги оставите и на Дядо Коледа.

Мили дядо Коледа, влюбих се!

Той е красив, модерен и е много напред с технологиите. Може да върши две неща едновременно.

Отговаря ми моментално, изпълнява всичко, което му кажа. Искам го!

Рабира се, това не е мъж. Никой мъж все още не може да прави две неща едновременно. Говорим за iRobot Roomba Combo j7 . Роботът, който с лекота почиства еднакво добре както паркети и ламинати, така и килими и мокети, вече е факт.

Комбинираният уред е единствената автоматизирана и автономна прахосмукачка робот с моп.

Твърдението, че чистенето на подовете става все по-лесно, благодарение на високите технологии и иновациите в потребителската роботика е 100% вярно за Roomba Combo j7. Мопът е поставен в горната част на робота. Благодарение на сензори всеки път, когато прахосмукачката преминава от твърди подове към килим или мокет, главата на мопа се прибира напълно. Така сте сигурни, че няма да се сдобиете по неволя с мокър килим и че всички подови настилки у дома ще са идеално почистени.

iRobot j7 family in bed

  • Roomba Combo j7+ се ориентира лесно в помещенията и разпознава повече от 80 домакински предмета.
  • Не е необходимо да разчиствате преди да включите машината.
  • Можете да инструктирате робота да почисти конкретни места - около миялната машина или под масата в хола.

Роботът открива и заобикаля битови препятствия по пода като дрехи, чорапи или дори изненади от домашни любимци. Това умение му дава възможност да продължи почистващия цикъл, независимо от кабелите по земята или свободно веещите се връзки на обувки. И без да направи бъркотията, оставена от четириногия ви приятел, още по-голяма.

Собствениците на Roomba Combo j7+ имат възможност да избират както стаите, които искат да бъдат почистени, така и режимите за всяка една от тях - сухо, мокро почистване или комбиниран. Количеството почистващ разтвор също може да се регулира. Машината разпознава когато подложката за моп е прикрепена и дали резервоарът е пълен – и автоматично преминава в режим на мокро чистене.

Роботът се предлага и със самопочистваща база Clean Base®, която автоматично „прибира“ мръсотията от контейнера в сменяема противопрахова торбичка. Торбичката улавя до 99,9% прах и полени, и може да побере боклука от до 60 контейнера – това е приблизителното количеството отпадък от двумесечно почистване на средно голямо жилище. Казано на човешки език: забравяте за чистенето на подовете с месеци, защото то се случва ароматизирано и без нужда от вашата намеса.

iRobot j7 woman relaxing

Roomba Combo™ j7 може да се управлява с гласов асистент (Alexa или Google Assistant). Домашният помощник разпознава повече от 600 команди на английски език. Постоянните актуализации на iRobot OS 5.0 Home Intelligence надграждат функциите му като предлагат персонализирано почистване съобразено с начина ви на живот. Една от тези функции е Skip a Room on the Fly, с която можете да пропускате стаи или зони, които не е необходимо да бъдат почиствани към момента.

В Roomba Combo j7+ присъстват всички водещи разработки и иновации на iRobot:

  • почистваща четиристепенна система AeroForce®, която отстранява боклука покрай стени и ъгли;
  • мотор с мощна всмукателна сила;
  • автоматично презареждане, когато батерията започне да се изтощава;
  • най-съвременна навигация и възможност за запаметяване на до 10 жилищни плана;
  • патентована технология за почистване на места с по-интензивно замърсяване, на които комбинираният робот отделя повече време и др.

Ежедневието на хората се променя, а с робота Roomba Combo j7+ то става по-лесно, по-спокойно и по-уютно в домове с идеално сухо и мокро почистени подове.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

Далсия е новото име на фирмата за топлинно счетоводство Бруната

Компанията разширява избора и качеството на услугата чрез изграждане на платформа от различни системи за управление и контрол на разходите за отопление

12:48 - 16.04.2024
Европейски дневници

Роуд шоуто на "Булевард България": Кой формулира българския интерес в ЕС и как го защитава?

Епизод 1: Варна - проследете събитието на живо

11:51 - 16.04.2024
Живот

Crocs и Pringles пускат ботуши за чипс

Неочаквано и забавно партньорство

11:47 - 16.04.2024
Живот

NOVA ще търси големите постижения на България след `89-а година

В последните две недели на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

11:45 - 16.04.2024
Важно днес

Пак отложиха делото за мярката на бившата шефка на "Митниците" Петя Банкова и Стефан Димитров

Последното заседание също беше отложено, след като защитничката на Банкова - Аделина Натина, не се яви в съда заради болест.

11:03 - 16.04.2024