Netflix & chill – неочаквано практични подаръци за Св. Валентин от A1 Снимка: © Getty Images

Искате ли да избиете рибата с подаръка си за Св. Валентин? На правилното място сте.

Преди да си кажете „чак пък толкова”, замислете се няма ли да сте поне с пет хода пред другите двойки, ако подарите на половинката си нещо функционално, нещо, което дава свобода и в същото време казва „мисля за нас (сега и в бъдеще)”.

Избрахме няколко услуги от A1, с които да счупим клишето на материалния подарък и да покажем, че има как да разтопим всеки твърде практичен и взискателен човек.

Подаръкът, който казва „Бих пилял/а времето си само с теб”

Независимо дали сте нова или дълголетна двойка Netflix & chill никога не е лоша идея. Дори може да се окаже база за щастлив съвместен живот – за моментите, които навън е студено; за тези, в които и двамата сте в мозъчен бърнаут и имате нужда от разпускане; и най-вече за онези, в които спорите за нещо и решите да успокоите човека до вас с любимия им сериал.

A1 е единственият оператор, който включва услугите на Netflix към ТВ планове.

И трите плана на стрийминг гиганта (Basic, Standard и Premium) са достъпни. Абонаментната такса за услугата влиза в месечната фактура към А1, което елиминира нуждата от използването на банкова карта и ви носи фактура.

Абонатите на ТВ плана А1 ТВ 200 MAX ще получат Netflix Basic без допълнително заплащане за целия срок на договора, а тези който изберат плана A1 ТВ 200+ ще получат Netflix Basic за един месец.

Новите мобилни планове Unlimited на А1 също предлагат Netflix Basic. Планът на стрийминг платформата може да се добави като дигитална услуга от Моят А1 за период до 24 месеца без допълнително заплащане.

Подаръкът, който казва „Ще бъдеш ли моят играч 2?"

Случайно да си търсите ново общо хоби? Геймингът не е за подценяване. Възможно е мъжът във връзката отдавна да е хвърлял око на конзолата Sony Playstation 5. Съществува и шансът, като малки, и двамата да сте играли на Playstation 1 или 2, или поне на PSP.

Има основателна причина Playstation да е най-желаната конзола в световен мащаб. Компанията има ексклузивни партньорства с някои от най-успешните франчайзи. Това означава, че игри от сериите God of War или Spide-Man завинаги ще останат достъпни само за Playstation. Освен това, много от новите заглавия излизат първо за конзолата на Sony.

В разумни количества геймингът развива критичното мислене, фокуса и визуалната памет, а сторителингът в игрите е по-завладяващ от всякога.

Playstation 5 може да се вземе в комбинация с Netflix с плановете A1 ТВ 200 MAX и A1 ТВ 200+. Операторът предлага гейминг конзолата PlayStation 5 в комплект с допълнителен контролер в камуфлажен цвят и може да се вземе на изплащане за 24 и 36 месеца.

Подаръкът, който казва „Ако ще гледаме спорт, нека да е най-качественият”

Случвало ли ви се е да ви излезе откъс от определен мач в социалните мрежи и тогава да си кажете „къде мога да го гледам” с нуждата възможно най-скоро да пуснете мача.

Ако сте от двойките, в които и двамата сте спортни фенове, ще се чудите как сте живели сега без ТВ пакета Max Sport Plus досега.

Той събира най-доброто от европейския клубен футбол (UEFA, Шампионска лига във вторник, UEFA Лига на конференциите, Лига Европа, Серия А, LaLiga и още); класата на мъжкия тенис - турнирите от сериите ATP 1000, 500, 250, Next Gen и ATP Finals; моторни спортове с MotoGP, NASCAR, WRC; голф; хокей на лед;най-доброто от българския, италианския и световния волейбол; баскетбол с
Националната баскетболна лига на България, Евролигата и Еврокупата; UFC и професионален бокс.

А ако сте от двойките, в които единият е пристрастен към спорта, и това не сте вие, тогава след този подарък е напълно възможно половинката ви да ви обича вечно.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

ЕС се готви да разследва Facebook и Instagram, включително за прокремълска пропаганда

ЕС ще проверява работата на Meta с руската дезинформация в социалните ѝ мрежи

17:23 - 29.04.2024
Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за нов генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024
Важно днес

Никола Минчев отрича да има нещо общо с казуса с подписите за "Корал"

Прокуратурата призна, че от август 2023 г. се занимава с казуса

14:32 - 29.04.2024
Важно днес

"Политиката може да е брутална". Най-младият първи министър на Шотландия подаде оставка

Хумза Йосаф положи клетва точно преди 13 месеца

14:17 - 29.04.2024
Технологии

Няма ляво, няма дясно - Huwei FreeClip и синия океан от възможности 

Дизайнът не е случаен – този модел попада в нова категория - т.нар. open fit

13:00 - 29.04.2024
Важно днес

Отказва ли се Санчес от премиерския пост след разследването за корупция срещу жена му

Премиерът на Испания обяви своето решение, след като пет дни спря да изпълнява публичните си задължения

12:22 - 29.04.2024