Нов Quartal за улична храна отвори врати на паркинга на Kaufland Крива река в София Снимка: © Kaufland България

Нов обект на Quartal отвори врати на паркинга на Kaufland в кв. „Крива река“ (бул. „Тотлебен“ 36). Това е поредната стъпка в развитието на концепцията One Stop Shopping на най-големия ритейлър в България. А съвместната инвестиция в общия кулинарен проект с лидера в модерната улична храна възлиза на близо 1 млн. лв.

Новият Quartal Station е на практика първата среща между ритейла и street food park концепцията. Затова и за новия си обект в колаборация с веригата от Quartal разработват специална визия, която съчетава многообразие от вкусове, устойчивост на средата и атрактивна атмосфера.

За Kaufland пък партньорството е още една крачка в развитието на One Stop Shopping концепция на компанията, чрез която тя предоставя на своите клиенти разнообразие от продукти и услуги на едно място и на един паркинг. Най-голямата търговска верига разработва все по-атрактивна среда за социални контакти и дейности за свободното време на посетителите си, превръщайки хипермаркетите в социални средища.

„Вярвам, че съвместяването на различни хранителни брандове ще позволи на всеки наш клиент да открие любимия за него вкус или да изненада себе си и близките си с нов такъв“, коментира Петър Пекалиев, ръководител на "Централно управление на недвижимостите" в Kaufland България.

Изграждането на Quartal Station отне близо две години.

„С откриването на Quartal Station ние доказваме новаторския ни подход в създаване на изцяло нов тип услуга за клиентите на Kaufland България и продължаваме успешно да налагаме нашата One Stop Shopping концепция.“

Всеки от обектите за хранене на територията на Quartal Station в Kaufland е мини арт инсталация. Контейнерите за храна, които са част от парка, са изградени от рециклирани корабни контейнери, опаковани с мембрана и подсветени с различен цвят, който допринася за уникалната атмосфера. Рециклирането на вече използвани контейнери е запазена марка на Quartal и е изцяло в унисон с политиката на ритейлъра за устойчиво развитие на градската среда.

Quartal Station е разположен на площ от 840 м2 и включва 9 обекта за хранене. Посетителите му могат да открият вкусните храни и напитки на Skarra, Grano, Edo sushi, Hummus, Miral, Virtuoso и La Pastaria.

Откриването бе отбелязано с ексклузивен концерт на нашумялата българска група „Молец“ и младата изпълнителка Мила Робърт на паркинга на хипермаркета. Стотици се събраха да се насладят на кулинарните изкушения и да се срещнат с любимите си изпълнители, приветствайки трансформацията на един от най-големите столични хипермаркети – Kaufland – Крива река.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хиляди излязоха на улиците в Мадрид в подкрепа на премиера Педро Санчес

Санчес ще обяви дали ще остане на премиерския пост в понеделник

09:20 - 28.04.2024
Важно днес

Православният свят отбелязва Цветница

Имен ден празнуват над 364 хил. души у нас

09:03 - 28.04.2024
Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024