NOVA ще търси големите постижения на България след `89-а година Снимка: © NOVA

Кои са големите постижения в демократичната история на България? Отговор на този въпрос ще търсят журналистите Лора Крумова и Драгомир Симеонов в специалния формат на NOVA - „Големите постижения“, съобщиха от медията.

В последните две недели на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

Десет забележителни момента след 1989-а година в различни области са определени след представително социологическо проучване на центъра за обществени и политически изследвания „Галъп интернешънъл“.

Всеки един от тях ще има свои защитници в лицето на обществени фигури с доказан авторитет и репутация. Заедно с тях, водещите ще ни върнат към онези ключови събития, които са предизвикали възхищение и са оставили траен отпечатък в съзнанието ни. Зад националните постижения винаги се крият много лични спомени, емоции и вдъхновение, с които предстои да се запознаем", се казва в анонса към формата.

Крайното решение кои ще бъдат трите най-големи постижения в историята на българската демокрация ще определят зрителите, като гласуват за своите фаворити.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

GEN Z дневници

Vol. 23: Ким Чен Ун > Дуа Липа, "Totally Spies" се завърна, Мая да върне паролите за TikTok

5 новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z в редакцията на "Булевард България"

09:30 - 25.05.2024